Byla jsem na těhotenském vyšetření: Screening

22.4. 12:45

A jak vyšetření dopadlo?

Hrozně moc jsem se těšila od samého začátku těhotenství, jsem si říkala, že počkám na tenhle ultrazvuk a až potom začneme šířit zprávu o těhotenství i mezi známé.
Byla jsem v ČB u dr. Čutky staršího, kapacita ve své třídě, nejlepší z nejlepších, vyhlášený. Popravdě nechápu jak může vyšetřovat. Ultrazvuk přes břicho... strašně to bolelo hrozně mačkal, loktem se opíral i o břicho. Nebylo mu slovo rozumět. Byla jsem celá od gelu,kalhoty, svetr kalhotky. Celá spocená jak jsem zatínala břicho bolestí jak tlačil, jsem se měla otřít. Pak řekl něco v tom smyslu, že je něco s obličejíkem a že musí zavolat kolegu. Strašně jsme se s přítelem lekli. Naštěstí sestřička fungovala i jako překladatel a vysvětlila, že jen není obličejík vidět, že tam má mimi ručičky. Čekali jsme asi 15 minut na chodbě a pak si nás zavolala paní doktrorka. Obalila mi kalhoty ubrouskama a zlehka začala jezdit po bříšku. Pak jsem si měla lehnout na bok a najednou byl obličejík vidět, ukázala nám kde má mimi, chodidlo, hlavičku, srdíčko prostě vše :) a že mám placentu na přední stěně, ale hlavně řekla, že je vše v pořádku a že je to holčička :) Možná to říkal i ten doktor, ale nejsme si jistí.
CHápu, že je pan doktor nemocnej, ale už by asi vyšetřovat neměl.... naše mimi je vymodlené a z IVF, i s hrozným začátkem těhotenství s častým krvácením atd. A dnes, bála jsem se o mimčo, jak mi na to bříško tlačil a dokonce i bouchal. A místo hezkýho zážitku, mám trauma.
Ještě, že jsem pak byla u té doktorky :) To se nedá srovnat.

22.04.2016 21:48:04
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.