Moje těhotenské bříško

39. týden těhotenství a mé bříško měří 105.0 cm

Tak dneska jsem se rozhodla aspoň sama takto vyfotit, kdybychom už ve 40. týdnu nestihli.

Dneska jsem přesně 38tt+3. Váha už se tak nějak drží kolem 83,5 kg, což je za 9 měsíců přírůstek cca 16 kilo, ale stále věřím, že dvě až tři kila jsou jenom voda, protože nohy mám oteklé skoro permanentně, prsty na rukou taky.

Břicho měří 105 cm, což je od začátku těhotenství nějakých 32 cm navíc. Doufám, že to je maximum, kterému se už nikdy v životě znovu ani zdaleka nepřiblížím. :-)Mně se to zdá hodně, ale na druhou stranu je to naše děvčátko celkem skromné, když vystačí s tak malým příbytkem. :-)

Jinak je mi dobře, ani mi nepřijde, že bych za týden až dva měla už rodit. Občas mám takové menší bolesti, ale zatím nic opakujícího se, jednou píchání do čípku, potom křeč jako při ms, potom tvrdnutí, potom zas něco jiného, a pokaždé na jiném místě v břiše. Takže zatím asi nic.

Jím všechno, co mi chutná, chodím všude, kam se mi chce, spím na těhotnou asi málo (někdy v noci 3-5 hodin, přes den k tomu další třeba dvě hodinky), ale beru to tak, že po porodu se taky nějak extra nevyspím, tak mám aspoň trénink.

A jinak - až teď, když jsem si začala to těhotenství užívat, se sama sobě tak nějak líbím. Je to celkem pěkné mít bříško.

2 3 1

Jak bříško rostlo

desktop-posts-parts-details-pregnancybelly-animation-caption

Sdílejte tuto animaci

Zobrazit zápisky o mém bříšku

14.06.2018 14:59:34
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.