Byla jsem na těhotenském vyšetření: Kardiotokograf

25.5. 0:00

A jak vyšetření dopadlo?

V pátek 25.5. jsme s Aničkou absolvovaly první monitor. Mělo to trvat 15-20 minut, ale nakonec jsem musela ležet 40 minut. Po prvních 20 minutách se nějak ztratilo srdíčko, nebylo nic slyšet, tak dalších 10 minut. Jenže po dalších 10 minutách zase srdce skoro dvojnásobně zrychlilo, tak dalších 10 minut. A potom teda prý dobré.

Anička má cca 2800 g (minule 2850 g, takže jim to hodně lítá), hlavičkou je stále dolů, tak mám dobrý důvod myslet si, že už to tak zůstane.

Já se cítím přiměřeně dobře k tomu, že jsem v 9. měsíci, že venku jsou třicetistupňová vedra a že v bytě máme už v 9 hodin ráno asi 25 stupňů. Žáha mě pálí výjimečně, nohy mi otékají jen po dlouhém stání nebo sezení, schody do 4. patra ještě zvládám na jeden zátah celkem svižným tempem, bolí mě kyčle a úpony, ale to byl problém i dřív mimo těhotenství, jinak mě asi nic netrápí. Vlasy mám v těhotenství hezčí než předtím, jsou husté, nepadají mi, ani se nemastí tak často, tak si to užívám.

V následujícím týdnu mám v plánu začít balit tašku do porodnice, objednat kočárek, v sobotu postavíme a připravíme postýlku a začnu pomalu prát plenky a oblečení.

27.05.2018 11:18:19
Emoce:
Komentáře:

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.