Trendy plavky: V jakých budete hvězdou pláže?

Je nejvyšší čas připravit si prázdninovou výbavu. Zapomeňte na seprané plavky z loňska! Letod frčí barvy, netradiční střihy a výrazné vzory. Podívejte se, jaké trendy vládnou létu 2014, a zjistěte, kde konečně seženete padnoucí plavky!

Jednodílné plavky: Nechte vyniknout zajímavý design!

Jednodílné plavky nejsou určeny jen ke sportovnímu vyžití. Sáhnete-li po jednodílných plavkách s netradičním vzorem, rozhodně vás jen tak někdo nepřehlédne. Navíc diskrétně zakryjete případné nedostatky v oblasti bříška a zdůrazníte svůdný dekolt.

Plavky FleurPlavky Nordic

Tip: Romantické jednodílné plavky Fleur vytvoří díky push-up efektu neodolatelný dekolt! V podobném lichotivém střihu pořídíte i plavky Nordic, které budou krásně kontrastovat s opálenou pokožkou.

Nebojte se extravagance!

Netradiční barevné kombinace a odvážné střihy jsou trefou do černého. Nebojte se vyzkoušet extravagantnější modely – budete se cítit zatraceně sexy!

Plavky ChantalPlavky Giada

Tip: Chcete zkusit něco opravdu netradičního? Plavky Chantal jsou pro vás jako dělané. Kombinace průsvitné látky a vzhledu latexu působí vskutku originálně. Na latex si netroufáte? Vyzkoušejte třeba zajímavé tankini Giada, které jsou navíc vybaveny zeštíhlujícím efektem!

Kde pořídit padnoucí plavky?

Také se vám stává, že jeden díl padne jako ulitý a ten druhý vám nesedí? Nejste sama! Málokterá žena je vybavena dokonale souměrnou postavou, a proto si na astratex.cz můžete u většiny dvoudílných plavek zvolit velikost každého dílu zvlášť! Máte tak jistou, že vám plavky vždy skvěle padnou.

Tip: Na Astratex.cz na vás čeká nepřeberné množství trendy plavek v široké škále velikostí. Ať už nosíte jakoukoliv velikost, určitě najdete ty pravé plavky přesně pro sebe.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist