Tip na letošní dovolenou – Řecko 2014!

Stále se nemůžete rozhodnout, zda na letošní dovolenou vyrazit za sluncem, překrásnými plážemi a přírodou nebo za zábavou, případně památkami či tajemnem? Pokud si nicméně zvolíte dovolenou v Řecku, dostanete vše najednou.

Proč vlastně vyrazit právě do Řecka?

Řecko je zemí, která se pyšní bohatou historií. Vždyť mykénská civilizace byla jednou z prvních v Evropě, a vůbec první na evropské pevnině! Proč ovšem dnes vyrazit na jih Starého kontinentu?
  • Řecko – to je především mnoho rozličných turistických destinací. Lze přitom vyrazit jak na řeckou pevninu (Balkánský poloostrov, Peloponés), tak na mnoho přilehlých ostrovů. Podívejte se proto na kompletní přehled destinací pro dovolenou v Řecku a vyberte si takovou, kde strávíte v kruhu svých nejbližších nádherné okamžiky.
  • Díky rozmanitosti míst pobytu můžete vyrazit za historií (ostrov Kréta), mytologií (Olympská riviéra), téměř nikdy nemizícím sluncem (ostrov Rhodos), panenskou přírodou (ostrovy Lesbos, Kefalonia či Samos), turistikou (poloostrov Chalkidiki), romantikou (souostroví Santorini) anebo za bujarým nočním životem (ostrov Mykonos).
  • Jak je snad již zcela zřejmé, jedná se o místo pro úžasné pobytové i poznávací zájezdy. Záleží tedy pouze na tom, jakému typu dáváte Vy přednost. V každém případě se můžete spolehnout i na perfektní ubytování v Řecku, které je zde pro turisty připraveno.
  • Jde navíc o výtečnou destinaci pro cestování s dětmi, neboť i pro ně se zde naleznou rozličná dobrodružství, na která budou Vaši potomci ještě dlouho vzpomínat.
  • Za dovolenou v Řecku navíc lze výrazně ušetřit. Stačí využít jednu z mnohých nabídek Last Minute Řecko. Pokud tedy nechcete za fantastickou dovolenou utratit mnoho peněz, všechny podrobnosti naleznete např. na Greece-tours.cz.
 

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist