Kabelky Guess - zaručená jistota

Také patříte k vyznavačkám kabelek? Obdivujete krásné, elegantní a módní kabelky? Chcete o nějakou rozšířit svůj šatník? Sháníte kabelku, která vám bude stylovým společníkem každodenních dnů? Nebo se naopak pohlížíte po kabelce pro nějakou zvláštní příležitost?

Máme pro vás tip! Zkuste se poohlédnout mezi kabelkami Guess. Americká značka, kterou založili bratři původem z Francie, v sobě snoubí americkou dravost, mladistvost a sexy prvky spolu s kouskem francouzského šarmu a elegance. Kabelky Guess zaujmou svým neotřelým designem, zajímavým provedením, praktickými prvky. To vše nabízí spolu s funkčními detaily, dokonalým zpracováním a mimořádnou kvalitou.

Kabelka GuessZkuste se podívat na sortiment kabelek Guess v trendy kabelkárně na www.trendy-kabelkarna.cz. Najdete zde řadu skvělých kabelek, mezi nimi dva skvosty, které stojí za pozornost.

Kabelky Guess na každý den

Také se vám líbí nápaditá kabelka v jemně žlutém provedení? Kabelka nabízí styl, eleganci i originální prvky. Doplňují ji symetrické řady kovového zdobení ve stříbrné barvě. Atraktivitu kabelce dodávají i páskové popruhy v horní části. Kabelka v praktických rozměrech 31 x 25 cm nabízí ucha do ruky i připínací popruh přes rameno. Nahoře se uzavírá na zip, uvnitř skýtá nejenom mnoho prostoru ale také další, menší kapsičky.

Kabelka GuessKabelka se se svou barvou i provedením hodí téměř k čemukoliv. Skvěle ji lze sladit například s džínovou módou, která je tuto sezónu v kurzu.

Kabelky Guess rozhodně nezapadnou

Našim druhým tipem, který jsme vybrali v Trendy-kabelkárně.cz je tentokrát kabelka ve dvou barvách, navíc zdobená dalšími přírodními motivy. Tato kabelka Guess skvěle kombinuje tmavší béžovou barvu a jemně lososový odstín se zajímavou strukturou. Celkový vzhled dotváří i atraktivní motiv hadí kůže a kovové zdobení. Tato kabelka rozhodně nezapadne.

Nejenže skýtá skvostný vzhled, ale samozřejmostí je i její praktičnost. Kabelka nabízí dostatek prostoru, horní zapínání i praktické vnitřní kapsičky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist