V čem budeme letos chodit?

Oprášila jste ze skříně své jarní boty a máte pocit, že by to chtělo změnu? S jarem přichází všechno nové, nová sezóna, nové módní trendy, nové oblečení i obuv. Byla by škoda, kdyby vy jste měla chodit ve starých botách. Nemyslíte?

Dámská obuv skvěle doplňuje celkový outfit a je nedílnou součástí módního diktátu. S novou sezónou se tak můžeme těšit i na nové kolekce a nové dámské boty. Jak letos budou vypadat?

Khaki baleriny s hvězdičkamiBéžová se hodí ke všemu

Záleží na vašem stylu a vkusu, je jen na vás, jaká dámská obuv vám vyhovuje a osloví vás. Pokud chcete držet krok s módou, zkuste vybírat mezi něžnými a romantickými modely. Ženskost a pastelové barvy jsou dominantními prvky letošní módy. K pastelům na oblečení se skvěle hodí například boty v neutrální béžové barvě. Ty se pak dají kombinovat téměř s čímkoli.

Baleríny nejenom pro baletky

Co říkáte na originální baleríny z internetového obchodu Moderní-boty.cz? Neutrální přírodní barva se snoubí s kovovými ozdobami ve tvaru hvězdiček. Tyto dámské boty jsou nejenom lehoučké, stylové a módní, ale také vysoce komfortní. Mají lehce zpevněnou patu a jsou vyrobeny z přírodní kůže.

Parádní béžové tenisky se zlatými doplňkyTenisky na klínku – hit nejenom této sezóny

Vyznáváte sportovní styl? Pokud i vás oslovila sportovní móda, která dostala i nové, více ženské prvky, určitě vás zaujmou tenisky na klínku. Tento módní hit známe již nějakou dobu a také letos bude skutečně „in“. Tyto netradiční tenisky jsou totiž nejenom pohodlné, ale umějí také prodloužit dámskou nožku. Hodí se ke sportovnímu outfitu i elegantnímu oblečení. Jsou ženské a sexy.

Tenisky na klínku si opět můžete vybrat v jemné béžové barvě. Ale pozor, v eshopu Moderní-boty.cz najdete tenisky obohacené o luxusní zlaté doplňky. Zipy, řetízek a spona dělají z těchto dámských bot luxusní módní kousek, s kterým jistě zazáříte. Boty s klasickým šněrováním se hodí pro každodenní situace, vždy vám dodají sebevědomí a podpoří váš styl. Klínek potažený eko kůží vám dodá šmrnc a také nějaké ty centimetry navíc. Když jde o délku nohou, hodí se vždycky.

Pro zákazníky ze Slovenska je slovenská verze eshopu na adrese www.luxusnetopanky.sk.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist