Náležitá péče o nohy? Poradíme Vám!

Zima je tatam, což mimo jiné znamená, že budete častěji dávat na odiv své nohy. Právě proto je nutná náležitá péče. Pokud si totiž oblečete své nejlepší letní šaty, ale Vaše nohy nebudou na první pohled v pořádku, zřejmě Vám to na sebevědomí nepřidá.

Kvalitní výrobky pro domácí péči o nohy

Péči o nohy je možné s dostatečnou spolehlivostí zahájit již doma, tedy vyberete-li si kvalitní „pomocníky“, třeba od Odel Laboratories, s. r. o.. Aktuálně lze volit mezi mnoha různými výrobky, což je na jednu stranu pozitivní, na stranu druhou je složité se v záplavě jednotlivých produktů dokonale orientovat. Co by Vám tedy doma nemělo chybět?

  • Odel pedikuraTvrdá kůže: častý problém. Na zatvrdlou kůži na patách, kolem prstů, ale i na zkracování nehtů Vám můžeme doporučit kvalitní brusky na pedikúru Bausch.
  • Zastřihování nehtů: to už jsme naznačili výše. Správného zastřihování lze pochopitelně dosáhnout i za pomoci kleští a nůžek na nehty, a to např. se značkou Credo Solingen.
  • Výživa a hydratace: krémy pro dostatečnou výživu jsou již dlouhodobě samozřejmostí. Takové regenerační krémy Yards se Vám jistě osvědčí.
  • Prevence: důležité je rovněž věnovat pozornost prevenci různých problémů. Proti pocení nohou, jakož i proti mykózám a onychomykózám je zde kupříkladu přípravek Chytrá houba.

Co si pořídit do salónu pro pedikúru?

Samozřejmě že někdy ani ta nejlepší domácí péče nestačí, a pak je nutné vyrazit do salónu pro pedikúru či manikúru. Společnost Odel Laboratories, s. r. o., proto prodává rovněž pestrou škálu výrobků pro perfektní vybavení takového salónu. Přístroje na pedikúru hadewe, nehtové špony podofix, COMBIped a 3TO, ale také pracovní oděvy Vena i nábytek a vybavení – to vše a mnohem více naleznete na www.profi-pedikura.cz levně. Stačí si vybrat.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist