Maximální ochrana a spolehlivost? Obranné spreje!

Pohybujete se často venku po setmění? Chcete mít při takových situacích větší pocit jistoty? Aktuálně toho můžete dosáhnout poměrně snadno, a to s prvotřídními prostředky osobní ochrany, za které navíc neutratíte horentní sumy peněz.

Branse.czBranse.cz – spolehlivé obranné prostředky

Prostředky osobní ochrany mohou zahrnovat rozličné výrobky. Můžete si tedy pořídit nože, elektrické paralyzéry či teleskopické obušky. Na druhou stranu dobře víme, že ne každý má „náturu“ na to, podobné produkty v praxi použít. I tak ovšem máme řešení. V internetovém obchodě Branse.cz totiž naleznete rovněž pestrou nabídku pepřových sprejů a sprejových svítilen, které jsou velice spolehlivé, zároveň ovšem případnému útočníku výrazně neublíží. Co Vám tedy v těchto oblastech můžeme doporučit?

Obrana svítilnouTipy na kvalitní pepřové spreje a sprejové svítilny

Pepřové spreje patří k tradičním obranným prostředkům a jistě bychom je také dnes nalezli v kabelce nejedené ženy. Obzvlášť, když lze aktuálně sehnat i tyto výrobky v moderních variantách. Tak například pepřový sprej KO JET, jenž používá i PČR, obsahuje 11 % účinné látky Oleoresin Capsicum. Jedná se proto o vysoce účinnou variantu osobní ochrany, která vaším krokům dodá potřebnou jistotu.

Pepřových sprejů existuje velké množství, např. proudové nebo mlhové, v současné době však patří k nejvyhledávanějším spolehlivé sprejové svítilny, které v této oblasti představují zcela novou kategorii. Kromě samotného spreje totiž budete mít zároveň pro lepší orientaci i špičkový zdroj světla, což se při potenciálním útoku ve tmě jistě osvědčí. Sprejové svítilny TORNADO navíc obsahují dokonce 15 % OC a jedná se proto o jeden z nejsilnějších obranných sprejů v ČR! Víc snad netřeba dodávat.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist