Pojďte si zavzpomínat na rok 2013 a zažijte to nejlepší znovu!

Piklio fotoknihaProdukty jako fotoknihy, plakáty, obrazy či kalendáře vyrobené z vlastních fotografií jsou hitem posledních let, neboť si tak lze zajímavou cestou uchovat vzpomínky a podělit se se svými zážitky s ostatními. Internetový obchod Piklio.cz nabízí široké portfolio produktů z vlastních fotek a díky právě probíhajícím akcím se Vám bude tvořit jedna báseň.

Zahajte tradici rodinné kroniky!

Každý z nás si v roce 2013 určitě prožil spoustu pěkných okamžiků. Ať už dovolenou s rodinou, bujaré oslavy, veselé okamžiky se svými ratolestmi, příjemné posezení u táboráku s přáteli a spousty dalších, které Vám na tváři vykouzlí úsměv, a rádi se v myšlenkách vrátíte zpět. Určitě tak vznikla spousta povedených fotek, které si čas od času vytáhnete z šuplíku nebo prohledáte složky v počítači. Není to ale škoda? Což mít to nejlepší z roku 2013 pěkně pohromadě a odstartovat tradici rodinné kroniky? A samozřejmě nejen rodinné.

Pro takovouto příležitost není nic lepšího než extra velká fotokniha 30x30 s pevnými deskami, kam nepochybně naskládáte všechny zážitky z loňského roku. Vybrat si můžete z několika moderních motivů fotoknihy, rozložení stránek lze přizpůsobit dle libosti a nebo si můžete svou fotoknihu nechat vykouzlit i přímo od Piklio. Stačí jen nahrát fotky na www.piklio.cz bez nutnosti stahování a instalování žádných programů a zábava může začít. Pokud si stihnete fotoknihu objednat do 6.března, zašle Vám Piklio spolu s Vaší fotoknihou poukaz na obraz 40x30 v hodnotě 499 Kč zcela zdarma, abyste si mohli tu úplně nej vzpomínku pověsit na stěnu a mít ji stále na očích.

Jarní prázdniny v dětském pokojíčku

Nechce se Vaším dětem do školy po skončení jarních prázdnin? Raději by dále zažívaly rozličná dobrodružství? To sice možné není, co ale svým potomkům dopřát můžete, je výzdoba pokojíčku plakátem, který jim bude tyto radovánky alespoň připomínat. Právě nyní Vám Piklio přináší všechny formáty a druhy plakátů s 25% slevou, takže lze navíc i ušetřit! Věnujte tedy svým dětem neustále živé vzpomínky na zajímavé zážitky, plakáty jsou jistě vhodným doplňkem, a to nejen do dětského pokoje. Nerozmýšlejte však dlouho, akce končí 13.března.

Pořiďte si i další výrobky z vlastních fotografií

Internetový obchod Piklio.cz Vám toho ovšem nabízí mnohem víc. Kromě výše zmíněných fotoknih, obrazů a plakátů z vlastních fotografií zde naleznete rovněž přání nebo bloky, ale zejména velice populární fotokalendáře. Jestliže tedy stále ještě nemáte doma či v zaměstnání kalendář na rok 2014, anebo Vám ten stávající příliš nevyhovuje, možná je načase vyměnit jej za fotokalendář z vlastních fotek. Jako začátek kalendáře si můžete zvolit kterýkoli měsíc, čili nemusíte zoufat, že leden už je dávno pryč.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist