Italské kožené kabelky – vždy stylové a elegantní

Italské kabelky Tuscany LeatherKdyž si chcete koupit opravdu stylový módní doplněk, kde se nejčastěji inspirujete? Samozřejmě v Itálii. Například italské kožené kabelky Tuscany Leather jsou proslulé a určují světový módní styl. Tato středomořská země zrodila módní tvůrce, kteří sázejí na kvalitu řemeslné práce už od renesance. A není to jen ve stylovém oblečení, ale také v oděvních doplňcích. Dámské kabelky jsou nezbytnou součástí ženského outfitu. Podtrhují osobnost ženy a okolí dávají najevo, že v sobě skrývají lecjaká ženská tajemství.

Dámské kabelky jsou pro muže záhadou. Ženy jim málokdy dovolí podívat se dovnitř – stačit jim musí jen pohled na elegantní tvar a zpracování. Přestože tvůrci hledají nové a nové materiály, jimiž by obohatili módní styly, jeden materiál je stálicí – kůže. Kožené kabelky mají zvláštní kouzlo. Tuscany LeatherJe to ve způsobu zpracování a pocitu, když se kůže dotýkáme. Italské kožené kabelky Tuscany Leather hrají ve svém oboru prim už od doby, která světu dala největší velikány umění. A jakoby v tom pořád pokračovaly. Jejich kožené kabelky jsou výrazem umění zpracování suroviny, výrazem kvalitního řemesla a stále svěžích nápadů.

Světoznámá značka dámských kabelek Tuscany Leather je u nás novinkou. Je pevně svázaná s prosluněnou krajinou kolem Florencie. Tamní koželužny od pradávna hledaly způsob zpracování kůže, aby byla pevná, jemná a krásná na pohled. Při zpracování používají šetrné přírodní třísloviny a typického vzhledu povrchu kůže dosahují metodami opalování, které koželužny zdokonalily už v 19. století. Právě spojení tradice a prostředků moderní technologie – to je dokonalý recept pro italské kožené kabelky. Ne nadarmo organizují výrobci těchto kožených kabelek akce, kde se stýká móda a umění na společné platformě. Své prostory pro výstavy jim už poskytly prestižní sály v New Yorku, Londýně, Paříži či Tokiu.

Italské kožené kabelky Tuscany Leather můžete zakoupit na internetovém obchodě www.papashop.cz.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist