3 tipy na snadnou a rychlou modelaci prsou

Modelace prsouPokud už vám ke spokojenosti se svými ňadry nestačí kouzla kvalitních podprsenek, začněte na svých vnadách pracovat. Základem je prsa dobře podpírat spodním prádlem a posilovat. Vypracované prsní svaly mohou zvýraznit dekolt a trochu pomoci vazivu, které ňadra z většiny drží. Nabírat na objemu můžete začít hned teď ve svém obýváku.

1. Cviky na zvětšení a zpevnění prsou

Ve vaší sestavě by neměly chybět kliky. Klidně je provádějte ve vzporu na kolenou. Ruce byste však měla mít od sebe ve větší vzdálenosti, než je šířka ramen. Tak totiž prsní svaly namáháte nejlépe. Zpočátku opakujte cvik pouze desetkrát, postupně zvyšte počet opakování na 30. Posilování vám na cestě za vysněnými ňadry pomůže, ale nesmíte to přehánět, jinak se vám svaly zkrátí a vy se ohnete v zádech.

Další cvik provádějte ve stoje. Ve vzpřímeném postoji ohněte lokty a ruce zvedněte do výše prsou. Měla byste je teď držet v pozici, jako byste chtěla předvádět kachnu. Pevným pohybem pak zatlačte lokty desetkrát co nejvíce dozadu. Množství hmitů opět postupně zvyšujte. Inspiraci na další cviky můžete sbírat v řadě videí, která jsou dostupná online. Modelace prsou cvičením sice představuje funkční metodu vedoucí ke zkrášlení dekoltu, avšak povislou kůži a menší objem nespraví.

2. Bujný dekolt díky vlastnímu tuku

Zvětšení prsou lze dosáhnout metodou lipotransfer, tedy přesouváním tuků z oblastí, kde jej nosíte příliš do částí, kde ho máte nedostatek. Zákrok probíhá tak, že vám lékař nechtěné zásoby vysaje např. z vnitřní strany stehen, pročistí je a tenkou jehlou vpraví do ňader. Prsa tak mohou nabýt maximálně o dvě velikosti. Rekonvalescence je mnohem kratší než při použití implantátů. To samé platí pro aplikaci gelu macrolane.

3. Klasická plastická chirurgie

Potřebujete-li ňadra vytvarovat či zvětšit objem o více jak dvě velikosti, bez skalpelu se to neobjede. Během modelace prsou chirurg šetrně odstraní přebytečnou kůži, upraví velikost bradavek ‒ je-li to třeba ‒ a případně aplikuje implantáty. V seriózní klinice estetické medicíny s vámi lékař nejdřív ideální výplň a zákrok vybere pomocí 3D simulátoru Vectra.

Podívejte se, jak celá operace probíhá.

 

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist