Cestování bez rizika

Srovnejto.cz - najdi cestovní pojištění
Zimní období je velkým lákadlem pro různé sporty, které potřebují ke svému provozování sníh. Mnoho lidí se vypravuje na hory si zalyžovat, projet se na snowboardu, sáňkách a na jiném zimním vybavení. Nejen české hory jsou cílem turistů, ale Češi rádi jezdí obdivovat a zkoušet hory na Slovensku, ve Francii, v Rakousku, v Itálii a jiných destinacích. Na cesty je dobré se pojistit. Ideální pojištění pro lyžování by mělo zahrnovat hlavně úrazové pojištění, pojištění léčebných výloh a pojištění odpovědnosti za způsobené škody.
 
Hory jsou během zimního období rizikovějším místem, obzvlášť se může stát něco tam, kde jste poprvé, nebo se zde špatně orientujete. Při zimních pobytech v zahraničí byste neměli spoléhat jenom na evropskou kartičku pojištěnce, protože nezahrnuje uhrazení všech nákladů. Například vám nebude uhrazen převoz helikoptérou do nemocnice, náhradní doprava zpátky domů, léčba v soukromých ordinacích a zdravotnických zařízeních a tak dále. To vše je důvodem, proč si uzavřít cestovní pojištění s připojištěním pro zimní sporty.
 
Speciální pojištění na hory pro zimní sportování se hodí vždy při jakékoliv nehodě na svahu. Využije ho celá rodina, která tráví aktivní zimní dovolenou. Pojištění ocení běžkaři, lyžaři a také snowboardisté.
 
Při výběru cestovního pojištění je dobré se přesvědčit, jestli pokryje vaše aktivity v destinacích, kde se budete pohybovat. V pojištění totiž existují výluky, které se musí připojistit či se vůbec pojistit nedají. Týká se to například míst s extrémními klimatickými či přírodními podmínkami, neosídlených míst a odlehlých míst co se týče zeměpisné polohy. Zvolit si můžete třeba připojištění rizikových sportů.
 
Rádi byste si uzavřeli pojištění na cesty, ale nechce se vám nikam chodit? Nemusíte! Výhodné cestovní pojištění si můžete uzavřít na webových stránkách Srovnejto.cz, kde vše bude vyřízeno velice rychle. Stačí vám čas do tří minut a máte sjednáno cestovní pojištění pro své návštěvy hor v zahraničí.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist