Zaměřeno na plné tvary: Konečně to pravé prádlo pro boubelky!

Podprsenka z Astratex.czPyšníte se plnými tvary? Pak jistě víte, jak je těžké v běžných obchodech pořídit hezké prádlo v té pravé velikosti. Z obchodu často odcházíte s prázdnýma rukama a jediné, co si opravdu odnášíte, je pořádný komplex. A tomu je konec!

I v XXL velikosti se můžete cítit sexy!

Své křivky nemusíte ukrývat pod vrstvami oblečení. A dokonce nemusíte být odkázána ani na kalhotky připomínající padáky. Můžete se obléknout do krajky či saténu, cítit se skvěle a vypadat ještě líp. Nevěříte? Přesvědčte se sama.

Podprsenky pro prsa opravdu jakékoliv velikosti

Největší potíž bývá s výběrem podprsenky. V obchodech narazíte maximálně tak na velikost košíčků D, ale co když potřebujete velikost 100 G nebo třeba 75 I? A co když navíc chcete prádlo, které bude sexy a ještě navíc za super cenu? Odpověď na vaše otázky je: Astratex.cz. V nabídce prádla pro plné tvary najdete největší výběr krásných podprsenek opravdu ve všech velikostech. Ladící kalhotky v odpovídajících velikostech jsou samozřejmostí. A nákup vás navíc nezruinuje.

Podívejte se na celou nabídku podprsenek pro velká prsa.

Co trochu erotiky?

Chcete okořenit svůj milostný život a pořádně napumpovat sebevědomí? Zkuste do své sbírky spodního prádla zařadit pár peprnějších kousků. Stydlivější z vás mohou zkusit sexy saténovou košilku a ty odvážnější třeba erotický korzet. Zde najdete erotické prádlo až do velikosti XXXL!

Nakupovat prádlo online?

Máte strach, že vám prádlo nepadne? Potřebujete si vše nejdříve vyzkoušet? Na Astratex.cz najdete u každého produktu velikostní tabulku, díky které byste měla na centimetr přesně odhadnout velikost. Kdyby i tak prádlo nesedělo, můžete bez obav vše vrátit.


Takže milé boubelky, vyberte si konečně sexy prádlo a zapomeňte na komplexy!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist