Spodní prádlo – přes 4000 položek pro vás

Krasnepradlo.czSpodní prádlo je důležitou součástí oblečení. Oblékáme jej každý den a je v těsném kontaktu s naší pokožkou. Proto je třeba věnovat jeho výběru dostatečnou pozornost. Správné spodní prádlo je na nošení příjemné a jeho přítomnost bychom neměli ani vnímat. Kromě těchto vlastností od něho očekáváme také estetickou funkci. Podtrhuje naši osobnost a do jisté míry se podílí i na našem pocitu sebevědomí.

Obliba eshopů stoupá

Současná nabídka trhu s prádlem je pestrá a kromě kamenných obchodů stále častěji nakupujeme i z pohodlí domova v eshopech. A právě dva z nich, www.dianka.cz www.krasnepradlo.cz nabízí více než čtyři tisíce položek, které zahrnují luxusní spodní prádlo od kalhotek, tang, podprsenek či korzetů a mnohé dalšího, za opravdu příznivé ceny. Nechybí ani žhavé novinky. Součástí obchodu www.krasnepradlo.cz je navíc také outlet, kde je k dostání zboží se zajímavými slevami ve výši 30 – 70 procent. Oba obchody mapují módní trendy a drží s nimi krok. Eshop obou obchodů je srozumitelně uspořádaný a je radost v něm prádlo vybírat. Na webu obou obchodů najdete vedle přehledné nabídky sortimentu také dobře srozumitelné velikostní tabulky, a pakliže vám něco není jasné, můžete prostřednictvím stránek položit prodejci dotaz, na který vám rád odpoví.

Dianka.czTěšit se můžete z celé řady výhod

Ačkoliv pro nákup není vyžadována registrace, pakliže se zaregistrujete, můžete prádlo nakupovat výhodněji a těšit se z některých dalších výhod. Za každý nákup zde získáváte body, které se mohou proměnit v zajímavou slevu při dalším nákupu. Pakliže objednané zboží zaplatíte předem, platíte nižší částku za dopravné. Jednou měsíčně probíhá slosování došlých objednávek a při troše štěstí můžete vyhrát poukázku na nákup zboží v hodnotě 500,- Kč. Pokud chcete potěšit někoho blízkého, oba obchody nabízí možnost zakoupení dárkových poukazů za zvýhodněné ceny. Pakliže si objednáte alespoň jedenkrát v každém kalendářním měsíci, zařazujete se do rodiny pravidelných zákazníků, pro které jsou připraveny věrnostní programy. Tyto a některé další výhody vás určitě mohou potěšit, včetně skutečnosti, že nákup v obchodech www.dianka.cz a www.krasnepradlo.cz není podmiňován minimální množstvím zboží a můžete si tak objednat jen právě ten kousek prádla, který potřebujete a jenž vás zaujme. O spokojenosti zákazníků svědčí četné recenze, které jsou zveřejňovány na stránkách obou obchodů. Jak se říká, nejlepší reklama je spokojený zákazník a tak vám tato zpětná vazba může při nakupování mnohé napovědět.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist