Tip na dárek k Valentýnu, který zaručeně potěší

Lesklá luxusní kabelkaVážení pánové, Valentýn, svátek zamilovaných, se kvapem blíží a je nejvyšší čas vybrat něco hezkého pro svou milovanou partnerku! Díky tomuto dni máte jedinečnou příležitost vyjádřit ji svou lásku a darovat si navzájem nějakou menší či větší pozornost. Zapomeňte letos na plyšáky i bonboniéry a zkuste vymyslet něco, z čeho bude mít opravdu radost. Pokud vás zrovna nic nenapadá, máme pro vás pár tipů, díky kterým jistě zabodujete.

Ke každému dárku samozřejmě patří květiny. Ty vám ale uváže květinářka, s tím moc práce mít nebudete. Sami byste ale měli vybrat hlavní dárek, kterým může být například stylová kožená kabelka. Každá žena se ráda krášlí a ke každému dokonalému outfitu bezesporu patří také doplňky a obzvlášť originální kabelka. Pokud si netroufáte na něco extravagantního, zvolte nadčasovou klasiku! Inspirovat se můžete na www.krasne-kabelky.cz nebo www.belona.cz, kde najdete několik luxusních kousků pro vaši nejdražší.

Kožená kabelka s chlupemTrendem nového roku jsou kožené zipové kabelky s pravou srstí a designem geparda. Přesně takový model české výroby podtrhne krásu a eleganci vaší partnerky a skvěle se hodí jak ke kalhotám, tak k sukni či šatům. Nosit ji bez problémů může jak do práce, tak navečer. Pokud byste ale raději zvolil něco více ala párty, určitě vás zaujme chic Kabelka David Jones ve žluté, hnědé nebo černé variantě. Kabelka na zip o rozměrech 31x19,5 cm se může nosit jako psaníčko nebo přes rameno díky dlouhému uchu. Kabelka má uvnitř také kapsu na drobnosti a přijde vás na sympatických 525 Kč.

Staňte se alespoň na jeden den v roce tím vysněným ideálním partnerem a věnujte své partnerce překvapení, ze kterého bude mít stoprocentně radost! Jistě se vám tato snaha vyplatí a partnerka bude doslova zářit blahem. Taková situace vykouzlí nejen pohodu ten daný večer, ale jistě zůstane příjemnou vzpomínkou na oslavu svátku zamilovaných ještě po dlouhá léta vašeho společného života.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist