Vkročte do nového roku s trendy krokoměrem

Krokoměr USBMnoho z nás si dává každoročně předsevzetí, kraluje jim většinou touha po snížení hmotnosti. Nejpřirozenějším způsobem, jak se postupně dostat do formy, je chůze. Pravidelná chůze má několik výhod, je vhodná i pro starší a obézní, protože nezatěžují klouby. Jedná se o zcela přirozený pohyb, který lze realizovat denně bez nákladných pomůcek, a navíc je to sport, který v podstatě běžnou součástí každého dne, takže stačí opravdu málo k tomu, aby našemu zdraví chůze ještě víc prospěla. A konečně - pravidelnou chůzí si nejenom můžeme zlepšit fyzičku, ale také shodit nežádoucí kila.

S novým AM 180 Lifestyle Accelerometer od Tanity budete schopni sledovat váš postup a ujistit se, že dosáhnete perfektního výkonu. Krokoměr sám rozpozná, zda právě jdete nebo běžíte. Na rozdíl od tradičních krokoměrů, které jsou přichycovány za opasek, umožňuje tříosá technologie vložení krokoměru do kapsy, příruční tašky nebo pověšení na krk.

Co AM 180 všechno nabízí?

  • měří bazální metabolismus (BMR)
  • měří vzdálenost a počet kroků – zvlášť nachozené a uběhnuté
  • hlásí počet kalorií, které jste spálili
  • analyzuje intenzitu fyzické aktivity k dosažení co nejpřesnějšího měření spálených kalorií METS metoda (Metabolic Equivalent of Task)
  • možnost připojení pomocí USB k PC (prohlížení a ukládání až 1 rok starých údajů)
  • bezplatný online software z my.tanita.eu pomáhá analyzovat data pomocí lehce čitelných hlášení

Jednoduše vložte své osobní data do AM 180 a nechte se monitorovat pro vaše zdravější já.

Doporučená prodejní cena: 1 890 Kč
Pro více informací navštivte www.osobni-vahy.cz.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist