Světlem proti bolesti

Přes více než 20 let lékaři vědí, že laserová terapie léčí celou řadu problémů, mezi které patří například: akutní a chronická bolest, artritida, karpální tunel, výrony, natažený sval, zánět šlach či tenisový loket.

Moderní světelné zařízení pro domácí využití, dokáže využít účinků světla například v situacích, kdy dochází k zánětu buněčné tkáně. Zánět buněčné tkáně je způsoben sníženou mikrocirkulací. Umí tak urychlit zotavení a ulevit při použití samostatně nebo společně s dalšími zdravotnickými léčebnými prostředky. Což snižuje potřebu analgetik a protizánětlivých léků.

Světlem proti bolestiSvětlo má několik složek:
  • nízkoúrovňové pulzní světlo,
  • pulzní infračervené laserové světlo
  • nekoherentní infračervené záření
  • pulsní červené světlo

Každé z nich působí trochu jinak. Světelné zařízení Handy Cure dokáže jako jediné na trhu kombinovat několik světel dohromady. A tím je zvýšen pozitivní účinek. Svou snadnou manipulací je vhodné k použití i pro starší lidi, kterým ulevuje od bolesti kloubů způsobené artritidou.

Stačí několik minut dvakrát denně. Světlem, které je pohodlně zabudované v kompaktní rukojeti ošetřete postižené místo a uleví se Vám jak od chronické bolesti, tak i v případě akutních stavů jako jsou sportovní úrazy, namožené či natržené svaly.

Světlo tedy není pouze bílé a žluté, má několik barev a také mnoho účinků na naše zdraví. Moderní technologie naštěstí již umožňují výrobu světelných léčebných zařízení za přijatelné ceny, jedná se o vysoce multifunkční pomůcku, která se vám určitě v domácí lékárničce neztratí. Využití je opravdu všestranné, od bolesti kloubů a pohybového ústrojí až po dermatologické obtíže jako je ekzém. Co zkusit pro jednou léčit a zaměřit se na příčinu problému bez zbytečné chemie a léků na bolest? Za zkoušku to jistě stojí.

Pro více informací navštivte www.handycure.cz.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist