Kde najít nejšetrnější kosmetiku pro děti

Vybrat kosmetiku pro naše nejmenší není vůbec jednoduché. Dětská pokožka velmi citlivě reaguje na krémy i olejíčky, a proto musí být kosmetika vyrobena z přísad, které dětské tělíčko nepodráždí, ale které jej hydratuje a chrání.

Pěnová koupelKosmetika pro dospělé není pro děti příliš vhodná. Potřebují totiž péči, která byla speciálně navržena, aby ochránila jemnou pokožku miminka na celém těle. Věděli jste, že existuje kosmetika, která dokáže ovlivnit náladu miminka a stimulovat jeho organismus?

Začněte pěnou do vany

Koupete miminko navečer ve vaničce? Napusťte mu vodu s velikou hromadou pěny z divokých květin a citrusových plodů a uvidíte, jak se pěkně zabaví. Pěna do vany od Alqvimia dodá dítěti pocit radosti ze svěží vůně, bude se cítit klidné a uvolněně. Olejová péčeSprchový gel můžete aplikovat krouživými masážními pohyby od kotníků k ramenům na vlhkou pokožku celého těla, dokud se nevytvoří pěna.

Jen co se osušíte

Po vydatné koupeli následuje olejová péče, která děťátku dodá příjemný pocit. Pokožka bude citlivě ošetřena a krásně provoněna. Dítěti se s pocitem uvolnění bude lehce usínat. Aplikace se doporučuje na ještě vlhkou pokožku masáží.

AlqvimiaKvětinová vůně

Víte, jak se dá pozitivně ovlivňovat dětská mysl? Pomocí aromaterapie květinovou vodou, která je vhodná jak pro miminka, tak pro děti předškolního i raně školního věku. Rozvíjející se citrusová vůně dokáže navodit pocit pohody, který je nezbytný ke správnému soustředění. Aplikovat můžete buď přímo na tělo, nebo do prostoru pokojíčku, kde dítě tráví čas.

S touhle řadou si budete večerní koupele s miminkem užívat a i neposedné děti se uvolní a zklidní.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist