Chytrá osobní váha – praktický dárek pro celou rodinu

Osobní váhaKilogramy nestačí, chtějte od své váhy více

Moderní osobní váhy umí mnohem více funkcí, než jen zobrazit číslo s vaší aktuální hmotností. Z váhy se díky těmto funkcím stává váš dokonalý partner v hlídání hmotnosti a průvodce při vaší snaze o zhubnutí. Metoda zvaná BIA založená na nízké úrovni elektrického signálu dokáže rozlišit množství vašeho tělesného tuku a svalové hmoty. A to jsou zcela zásadní ukazatele pro úspěšné a zdravé hubnutí.

NOVINKA! Všechny hodnoty složení těla naměřené v patnácti vteřinách. Funkce předešlých naměřených hodnot. Značka Tanita vytváří novou generaci produktů, které poskytují osobní, hloubkový a přesný údaj o složení těla. Například váha BC-545N zobrazuje 5 segmentálních hodnot tuku a svalů - pro obě paže, nohy a trup.

Tato váha je s pamětí pro 5 osob, rozlišuje dospělý mód (od 18 do 99 let), dětský mód (děti od 5 let, od výšky 90cm). Přístroj měří procentuelní podíl tělesné vody, BMR (kalorie potřebné pro výměnu látek), metabolický věk, MUSCLE MASS (svalovou hmotu), PHYSIQUE RATING (hodnocení fyzické kondice), viscerální tuk (Tato tuk ukládající se v oblasti trupu), hmotnost kostí, procento tuku a hmotnost svalů pro jednotlivé končetiny a trup. Rozšiřující funkce jsou dostupné jen u osob starších 18 let.

Pravidelné vážení je součást zdravého životního stylu.
Doporučená cena váhy: 4 999 Kč

Více na www.osobni-vahy.cz

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist