Než vyrazíte na vánoční nákupy

Jako ve Formuli 1Dnes sice již mnoho z nás objednává dárky k Vánocům i jiným příležitostem na internetu. Ale i takové surfování někdy unaví. Když se ale zaměříte na originální dárky v podobě zážitků, hned Vás bude napadat, komu by takový dárek udělal radost.

Abychom vám trošku usnadnili vybírání, máme pro vás tipy na oblíbené zážitky letošního roku. Věříme, že osvědčené zaručené trio si své obdarované rychle najde.

1. Škola smyku

Škola smykuOriginální dárek s notnou dávkou adrenalinu. Originální je nejen nápad, ale především jedinečná možnost vyzkoušet si, jak se chová auto v nepříznivých podmínkách, jak se chováme nebo bychom se měli chovat my za volantem. Škola smyku probíhá v profesionálních areálech vybavených k simulaci nepříznivých podmínek na silnici. Součástí kurzu je samozřejmě i krátká teoretická část. V praxi si pak na vlastní kůži obdarovaný vyzkouší smyk na rovině, smyk při jízdě z kopce nebo smyk předních i zadních kol. Po celou dobu bude obdarovaný v spojení s profesionálním instruktorem.

2. Jaké je to ve Formuli 1

Patříte také mezi fandy rychlých kol a neunikne Vám žádný závod? Být fanda je prima, ale vyzkoušet si jízdu ve Formulí 1 je zážitek, který se nezapomíná. Obdarovaný jistě během jízdy zapochybuje, jestli je to realita nebo trenažér. Pocit rychlosti, kterou může obdarovaný sledovat na svém volantu. Uslyší i zvuk motoru. Už Vás napadá, komu by taková jízda udělala pod stromečkem radost?

Adrenalin na vodě3. Adrenalin na vodě jinak

Dnes už se pojem flyboarding pomalu, ale jistě dostává do povědomí veřejnosti a zájem o něj je stále větší. Novinka letošního léta – let nad vodní hladinou pomocí flyboardu potěší všechny fandy adrenalinových sportů. Tento originální zážitek se nedá srovnat s žádným podobným na vodě. Můžete se vznést pomocí vodních trysek až 9 metrů nad vodní hladinu. Jediné, co budete s sebou potřebovat, je dostatečná dávka odvahy, vše ostatní Vám bude zapůjčeno. Flyboarding je adrenalin, který stojí zato.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist