Elegantní pánská i dámská aktovka levně?

Zajímáte se o slušivé a zároveň kvalitní aktovky pro ženy či pro muže? Jde Vám ovšem též o příznivé pořizovací ceny? Potom pro Vás máme velice prosté řešení. Stačí číst dále.

Aktovky jsou ploché tašky, které už drahně let neodmyslitelně patří k naší kultuře. Zejména do práce je přitom využívají jak dámy, tak pánové. V současné době existuje skutečně široká nabídka aktovek, takže můžete ve výsledku nalézt překrásné kusy, z nichž Vás bude přecházet zrak. Dámská kabelkaVelice zajímavé jsou kupříkladu kožené aktovky z Itálie, které seženete v e-shopu Novakabelka.cz (viz níže).

Dámská aktovka – ideální do práce

Ženy pochopitelně využívají aktovky zejména v zaměstnání, kde jim krom praktických služeb pomáhají utvářet jejich styl. Dámské aktovky jsou vhodné k nošení akt (odtud také jejich název), stejně jako pro přenášení notebooků i mnoha dalších potřeb. Kromě úchvatného vzhledu je moderní dámská aktovka velice pohodlná, takže vlastně přináší hned několik pozitiv najednou.

Pánská taškaPánská aktovka jako vánoční dárek?

Pánové aktovky používají možná častěji, neboť si je mnohdy berou i tam, kam si ženy vezmou spíše kabelku. Přesto zůstává primárním místem využití pánských aktovek kancelář nebo jiné pracoviště. Výrobci samozřejmě myslí i na muže, čili i pánská aktovka může být elegantní a zároveň velice kvalitní. S blížícími se Vánoci se tedy jedná o zajímavý tip na dárek pod stromeček pro vašeho přítele nebo manžela.

Novakabelka.cz – kolekce aktovek, kabelek a módních doplňků

Jestliže plánujete vyměnit stávající dámskou aktovku za novou, anebo jste se skutečně rozhodla věnovat svému mužskému protějšku pánskou aktovku, v internetovém obchodě Novakabelka.cz si nepochybně vyberete. A nejen z těchto výrobků. V našem katalogu naleznete rovněž elegantní kožené kabelky od italských výrobců a dále cestovní tašky, baťůžky, peněženky, pásky anebo deštníky. To vše navíc za zajímavé ceny! Přijďte se přesvědčit.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist