Jak vybrat vánoční dárky pro kluky i pro holky?

Začínáte přemýšlet o letošních dárcích pod stromeček? Chcete svým dětem věnovat mnoho zajímavých překvapení? Pak jsme si pro Vás připravili několik tipů, které se nepochybně setkají s úspěchem.

Vánoce jsou za dveřmi, proto je již na čase, abyste se začala zaobírat tím, co letos přinese Ježíšek vašim ratolestem. Možností máte samozřejmě celou řadu, nicméně nejvíce dětských úsměvů si zřejmě získají hračky a hry. V této oblasti lze aktuálně vybírat z mnoha různých výrobků, jak ostatně velmi názorně dokazuje nabídka hraček a her e-shopu Hracky-4kids.cz.

Autíčka

Hračky pro kluky – auta a autíčka nikdy nezevšední

Existuje pochopitelně spousta hraček, které se hodí jak pro chlapce, tak pro dívky. Pro kluky jsou ovšem osvědčeným dárkem auta a autíčka. Možná si říkáte, že to není právě originální překvapení pod stromeček, nicméně dětem o originalitu zase tolik nejde a malí závodníci jistě ocení nové přírůstky překrásných aut a autíček do své „sbírky“. Navíc, když jim je dnes můžete pořídit v mnoha rozličných variantách (více zde).

KuchyňkaHračky pro holky – vyzkoušejte dětské kuchyňky

Ne, v žádném případě nechceme tvrdit, že místo žen je v kuchyni a že si dětské kuchyňky nemohou oblíbit i chlapci. Ve většině případů se však s největší pravděpodobností bude jednat o dárek pro dívky. Dětské kuchyňky jsou v současné době navíc velice zajímavým překvapením, neboť často dokáží díky elektronickým zvukům i světlům napodobit chod skutečné kuchyně. I proto jistě potěší, zvláště když už svou velikostí budou u stromečku zaujímat nepřehlédnutelné místo.

Stavebnice pro rozvoj kreativního myšlení

Hračky a hry jsou pochopitelně nejen zdrojem zábavy, ale často se jedná o výtečné „pomocníky“ při rozvíjení dětského kreativního myšlení. Tuto funkci plní kupříkladu nejrůznější stavebnice, kterých lze na Vánoce 2013 pořídit celou řadu. V žádném případě se tedy nejedná pouze o velice populární Lego, ačkoli právě s ním chybu rozhodně neuděláte. Zkrátka a dobře letos se může Ježíšek skutečně „vytáhnout“.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist