Jsou luxusní dárky k Vánocům ty pravé?

Už jste začala promýšlet letošní Vánoce? Napadla Vás mimo jiné i možnost věnovat někomu ze svých nejbližších luxusní dárek? Je ale takové překvapení ideální skutečně pro všechny?

Pod stromečkem můžeme nalézt všelicos od levných dárků v podobě ponožek, přes zážitkové dárky až po dárky luxusní. A právě na poslední jmenované se zaměříme v tomto článku. Mohou totiž na jednu stranu potěšit, na druhou stranu se s největší pravděpodobností nebudou hodit úplně pro všechny ve vašem okolí. Komu tedy luxusní dárky věnovat, a komu nikoli?

Balení dárkůLuxusní dárky pro ženy a pro muže

Nabídka luxusních dárků je aktuálně skutečně pestrá, o čemž se koneckonců můžete přesvědčit sama např. na Vanocni-darky.cz. Jestliže sháníte dárek pro chlapa, vězte, že pokud si potrpí na doopravdy speciální překvapení a je zároveň zaměřen na jejich vysokou kvalitu a eleganci, s luxusním dárkem chybu rozhodně neuděláte. To platí kupříkladu o drahých hodinkách nebo o značkovém oblečení. Jen nezapomínejte, že mnoho mužů takové preference zkrátka nemá.

Jestliže Vám jde o dárky pro ženu, ať už jako dárek pro maminku, babičku nebo přítelkyni, máte nepochybně rovněž z čeho vybírat. A víte-li, že si potrpí na nádherné šperky, značkové parfémy či luxusní šaty, sice si připlatíte, nicméně si nemusíte lámat hlavu s tím, co letos pod stromeček. Luxusní prstenOvšem ani všechny ženy nemají podobné nároky, takže nějaké okázalé překvapení za každou cenu rozhodně není to „pravé ořechové“.

Vánoční dárky s puncem luxusu pro děti?

Mnohem kontroverznějším tématem zůstává, zda pořizovat podobná překvapení i dětem. Přehnaně drahé dárky pro syna nebo pro dceru totiž nejsou právě ideální. Je pochopitelné, že pro své děti chcete jen to nejlepší, nicméně pamatujte na to, že takové luxusní dárky mohou mít v dlouhodobém časovém horizontu přesně opačný efekt. Děti si na takové věci rychle zvyknou, což by v budoucnu mohlo být zdrojem problémů. Vyberte proto radši nějaké praktické, originální nebo vtipné dárky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist