Jak prát účinně, ale současně úsporně?

Pračka Samsung Eco BubbleŠetřete své oblečení i peněženku s pračkami Samsung Eco Bubble.

Pračky Samsung Eco Bubble naplníte oblečením stejně jako ostatní pračky, přidáte prací prostředek a zavřete dvířka bubnu. Od této chvíle je však vše jinak. Díky technologii Eco Bubble používají převratný způsob praní – již od samotného začátku vytváří smícháním vody, pracího prostředku a následného vstřikování vzduchu bohatý pěnový polštář. Oproti praní v běžných pračkách se tak doba promíchání pracího prostředku zkrátí více než čtyřicetkrát. Zapomeňte také na situaci, kdy vám po vyprání zůstanou na oblečení drobné částečky nerozpuštěného pracího prášku, pěna si s ním poradí.

Pračka Samsung Eco BubblePračky Samsung s technologií Eco Bubble perou skvěle i ve studené vodě, jelikož pěna proniká do tkanin mnohem hlouběji a rovnoměrněji. Například při zapnutém programu Super Eco perete již při 15 °C a to samozřejmě s perfektním výsledkem. Na praní ručníků nebo ložního prádla je pak s pračkami Samsung Eco Bubble ideální program Bavlna 60 °C, který na rozdíl od běžných praček trvá téměř o hodinu méně (pouze 135 min). Je stejně účinný a současně šetří vaší peněženku. Právě z hlediska úspornosti se řadí pračky Samsung Eco Bubble k naprosté špičce na trhu. Například model WF70F5E5U2W má roční spotřebu energie pouhých 122 kW/h.

Perte digitálně

Pračky Samsung Eco Bubble pohání speciální motor (tzv. digitální invertorový motor), který je úsporný, tichý a vyniká dlouhou životností. Oproti klasickým motorům je bezuhlíkový, takže při praní dochází k nižšímu tření, a tedy i k nižšímu hluku a vibracím. Nižší tření znamená také nižší opotřebení součástí pračky, proto Samsung garantuje na tento digitální invertorový motor nadstandardní záruku 10 let.

Pračka Samsung Eco BubbleI pračka si zaslouží péči 

Nejenom oblečení si zaslouží zářivou čistotu, ale také pračka. Otočením ovladače praček Samsung Eco Bubble do polohy Ekologické čištění bubnu můžete vyčistit buben stejně snadno, jako když perete. Tento ekologický čisticí cyklus odstraní drobné zbytky pracího prostředku a nečistot bez agresivních chemikálií. Pračka Samsung Eco Bubble se dokonce s čištěním sama připomene po každých 40 praních.


Více informací naleznete na www.samsung.com/cz/pracky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist