Vyhrajte zásobu Nutrilonu na celý rok

Nutrilon medvídekVyhrát je snadné – stačí nakoupit Nutrilon na Feedo.cz, využít akční ceny a dopravy zdarma a zodpovědět jednoduchou soutěžní otázku.

Začátek školního roku se nese ve znamení nejen konce prázdnin a začátku povinností, ale také v duchu větších nákladů za školní pomůcky. Pokud se k malému školákovi přidá ještě péče o miminko, každá ušetřená kačka se hodí.

Soutěžte a vyhrajte zásobu Nutrilonu

Feedo.cz proto pro všechny maminky (i tatínky) připravilo soutěž, ve které vyhraje celkem osm zúčastněných celoroční zásobu Nutrilonu pro svého drobečka. A to už jsou hezké ušetřené peníze, že? Účastníky se stanou všichni, kteří teď nakoupí na Feedo.cz kojenecké mléko Nutrilon a zodpovědí jednoduchou soutěžní otázku.

Ze všech zúčastněných se každý týden vylosují dva výherci z Česka dva výherci ze Slovenska v hodnotě 12.600,-Kč.

Zúčastnit se soutěže.

Ušetřete s výhodnými cenami i dopravou zdarma

Soutěží však výhody nákupu na Feedo.cz ještě zdaleka nekončí. Po celou dobu soutěže totiž nakoupíte kojenecké mléko Nutrilon za prima akční cenu – při koupi šesti balení (6 × 800 g) zaplatíte za jedno balení 299 Kč.

A jako perličku pro všechny nakupující výrobky od Nutrilonu nabízí Feedo.cz dopravu zdarma. Stačí přihodit do nákupního košíku mléko od Nutrilonu a poštovné za celý nákup máte za nula.

Slevové akce na Hami a Pampers

Výhodné ceny však u Nutrilonu nekončí. Na Feedo.cz za příjemné ceny nakoupíte také plenky Pampers – například balení Active Baby za 399 Kč. A právě v tuto chvíli můžete využít také speciální akce na oblíbené přesnídávky Hami – při koupi dvou přesnídávek je třetí zadarmo.

Podívejte se na plenky Pampers nebo akci na Hami 2 + 1.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist