Značkové oblečení pro děti? Zkuste outlety

Tricky Tracks - Dětské šatyNakupovat oblečení pro děti se zřídkakdy vyplatí – do jednoho roku z něj většinou vyrostou. Máme pro vás několik tipů, jak pro potomky pořídit slušné oblečení.

Když se narodí nový člen rodiny, skládá se jeho šatník většinou ze dvou typů oblečení. První jsou oblečky, které maminka dostala od všech svých kamarádek a od zbytku rodiny. Ty jsou nové a „prďácké“. Jsou to ty kousky, do kterých se miminko oblékne, jde-li se ven mezi lidi.

Druhá polovina oblečení je zděděná – po starších sourozencích, sestřenicích a leckdy i po samotných rodičích. Novopečená babička totiž má pod čepicí a ví, že miminko je nutné převlíkat i několikrát denně a v takovou chvíli se na vzhled dupaček už nehledí.

Aby nevypadal jak vagabund…

Jen co ale miminko prvním oblečkům odroste, stojí rodiče před volbou: Ušetřit a koupit nové potřebné oblečení třeba u „Číňanů“? Nebo se nenechat zahanbit a obléct svoje milované tak, aby bylo vidět, že to není žádný vagabund?

Outlety jako jedna z možností

Oblékat dítě do značkového oblečení nemusí být zhýralost ani vyhazování peněz. Kvalitní dětské oblečení za přijatelné ceny se dá sehnat různě. Klasikou zůstávají náhodné slevové akce. Mnohem příjemnější je však nakupovat rovnou v outletech. U dětského oblečení loňské modely rozhodně vadit nebudou. A slevy jsou kvůli likvidaci zásob podstatně vyšší než v normálních obchodech.

Kupovat dětské outletové oblečení je přitom možné i na internetu. Například na Emoi.cz (www.emoi.cz/detske-obleceni/) najdete pěkné kousky pro kluky i holky přímo z Anglie.

I v sekáčích je možné najít poklad

Další variantou levného nákupu značkového zboží jsou pak second handy. Vzhledem k tomu, že děti slušnější oblečení většinou tolik neonosí (většinou z něj totiž dříve vyrostou), najdeme právě v nich často doslova poklady – značkové oblečení za zlomek původní ceny a ve výborné kvalitě.

A i když chceme, aby naše dítě vypadalo k světu, je dobré myslet také na to, aby nám z něj nevyrostl rozmazlenec, který v pubertě jiné než značkové oblečení neoblékne…

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist