Tipy na svatební dárky: fotokniha i fotoplátno

Vdává se vám kamarádka nebo sestra a vy ji chcete svatebním darem skutečně potěšit? Máme pro vás několik praktických tipů.

Svatební fotografieNejideálnější situace samozřejmě je, má-li nevěsta vytvořený seznam přání a svatební hosté si z něj jen vyberou podle svých preferencí a finančních možností. Ale ne vždy snoubenci něco takového dělají. V takovém případě je pravděpodobně nejpraktičtější věnovat peníze. Novomanželé si pak koupí přesně to, co potřebují.

Chcete-li však přece jen věnovat něco originálního, vyvarujte se každopádně lapačům prachu. Různé sošky a vázičky sotvakoho potěší – pokud tedy nejdete na svatbu milovníkům umění a nedarujete jim výtvor jejich oblíbeného umělce.

Buďte osobní – darujte fotky originálním způsobem

Každá nevěsta na svůj den vzpomíná až do konce života. A ráda ukáže své svatební fotky. Ale obyčejné fotky v albu má každá druhá – udělejte proto i její vzpomínky jedinečné a darujte ji poukaz na tvorbu fotoknihy.

Své svatební fotografie si tak nevěsta bude moct užívat ve zcela jiné kvalitě. Všechny je bude mít pohromadě a nepoztrácí je. Dokonce si je může opatřit vlastními popisky, a tak z nich vytvořit unikátní příběh – třeba průběh celého svatebního dne nebo je může doplnit i o dřívější fotky a zmapovat tak historii celého jejich vztahu.

Svatební albumStejně tak uděláte radost universálním svatebním dárkovým certifikátem, jaký nabízí například Piklio.cz. Ten budou moct novomanželé využít i na jiné produkty. Oblíbené bývají zejména velká fotoplátna. Díky těm si mohou svůj svatební den připomínat každodenně – anebo mohou počkat na narození prvního potomka a na zeď si pověsit rodinný obraz.

Nebojte se zeptat

Jestliže snoubenci žádný seznam přání nemají, nebojte se jich zeptat, co by rádi dostali. Svatební dárky nejsou o překvapení (i když správné překvapení určitě potěší), ale o tom, aby se mladý pár pořádně vybavil do života.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist