Připravte se na léto! Co vám nesmí chybět?

Háček na kabelkuAť už léto budete trávit jakkoli, vždy je dobré mít po ruce pomocníčky, kteří vám letní pohodu ještě více zpříjemní. Buďte na chvilku sobecká a udělejte si radost praktickými dárečky.

Krása a praktičnost ruku v ruce s létem

Je slunečný den a vy ho chcete strávit s kamarádkou ve městě? Jednoduché letní šaty potřebují doplnit šmrncovním účesem. Sepnuté vlasy už vás nudí a na vytváření velkolepých kreací nemáte čas? Vytvořte si rychle a jednoduše sexy kudrnatou hřívu, ke které vám pomohou speciální natáčky.

Také se těšíte na příjemné letní posezení v kavárnách a na zahrádkách restaurací? Jako žena ale jistě v takové chvíli řešíte, kam pohodlně odložit kabelku plnou potřebných věcí. Jednou z nich by měl být i praktický pomocník, který vám takovouto situaci pomůže vyřešit, háček na kabelku v podobě nádherného šperku. Vybrat si můžete z nepřeberného množství barev a motivů.

Lávové kamenyNesmíme zapomínat na relax a romantiku

V létě si užijete jak horké večery, tak zamračené dny. Nebojte se pro skvělé chvilky s partnerem sáhnout po sexy prádelku, ve kterém vám horko nebude, ovšem jeho rozhodně rozpálíte. Pohodu ve dvou jistě nezkazí ani příjemná masáž lávovými kameny doplněná o vůni vonných tyčinek. Podle nálady a počasí můžete zvolit, jestli relaxovat s kameny teplými nebo studenými.

Letní pohoda u vás doma

I v létě se najdou dny, kdy si prostě jen užíváte klidu domova. Uvelebíte se u dobré knihy, trávíte čas s dětmi nebo se bavíte u počítače.

Začetla jste se do úžasné knihy, ale na přečtení na jedno nadechnutí nemáte čas? Určitě oceníte záložku, která se jen tak nezničí a k dalšímu čtení vás bude přímo vyzývat.

Veselé záložky do knížkyPřemýšlíte, jak zvelebit dětský pokoj a přitom strávit chvilky plné zábavy s vašimi dětmi? Zkuste s nimi malovat na sklo. Roztomilé šablonky vám jistě pomohou s počátečními obavami. Příjemně strávený den tak zakončíte pyšným pohledem na vlastní výtvory.

Odpočíváte u počítače a chvílemi máte pocit, že snad budete muset kupovat nový? Stejně jako vy i váš notebook má horka někdy plné zuby. Pořiďte si chladící podložku, chraňte svůj počítač před přehřátím a ušetřete se předčasných výměn.

Na obchod-s-darky.cz naleznete široký sortiment zboží a dárků, které potěší nejen vás, ale i vaše blízké.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist