V jakém modelu vyrazíte na pláž vy? Představujeme trendy pro plavky 2013!

Plavky AstratexI když to tak nevypadá, i plavky se řídí světem módy a jeho trendy. Letos se módní návrháři opravdu vytáhli a představili celou řadu zajímavých modelů plavek, ve kterých si pobyt u vody užijete na maximum. Na své si přijdou rozhodně všechny ženy. Nosit se totiž budou plavky rozmanitých střihů a barev. V čem tedy letos vyrazit na pláž a vypadat super skvěle?

Čím výraznější, tím lepší!

Letošní trendy pro plavky 2013 umožňují vyjádřit váš styl. Můžete ukázat svou vášnivost, nespoutanost a odvahu. Hitem totiž budou výrazné barvy a neobyčejné kombinace. Plavkami byste prostě měla upoutat na první pohled. Co se týče stylu, tak stejně jako loni, bude IN styl námořnický a retro styl. Do popředí se ale dostává i moderna. Trendem budou například puntíky a proužky a také jejich kombinace. Na své si přijdou i milovnice orientálních a retro vzorů.


Nebojte se zdobení!

Hitem sezóny pro jednodílné i dvoudílné plavky budou zvířecí motivy ale v netradičních barvách. Super budou i plavky s potiskem květin a zvířat. Nezbytnou součástí plavek pro sezónu 2013 je zdobení. Nosit se budou plavky s řasením nebo i s volánky. Zajímavostí je potom zdobení v podobě zipu, korálků i různobarevných flitrů.

Plavky AstratexPlavky AstratexPlavky Astratex


















Jaký střih vybrat?

Co se týče střihů, máte vlastně neomezený výběr. Nosit se budou bikiny i jednodílné plavky. Pokud chcete zaujmout a toužíte po něčem netradičním – vsaďte na tankiny – tedy plavky, jejichž vrchní díl se podobá topu. Při výběru plavek buďte ale opatrná a vybírejte takové, které se na vaši postavu opravdu hodí. Vybírat můžete například i plavky vyztužené, které krásně zvýrazní poprsí. Pokud máte nějaké to kilo navíc, vsaďte spíše na jednodílné plavky, které dokáží některé nedostatky postavy hravě skrýt. Se zajímavou nabídkou přichází obchod astratex.cz, kde najdete moderní dámské, pánské i dětské plavky za velmi příjemné ceny. Léto je tu, takže na nic nečekejte a hurá na nákup! Na Astratex.cz si například můžete vybrat horní a dolní díl plavek zvlášť, těšit se můžete i na výprodej, ve kterém můžete již nyní koupit vybrané modely za super ceny!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist