Kreativní hračky pro kreativní děti

Nechcete, aby Vaše děti vyrůstaly u počítače? Hledáte originální kreativní hračky pro děti, které budou podporovat jejich rozvoj? Už hledat nemusíte, našli jsme je za Vás. Jsou originální, krásné a září barvami. Objevte s námi svět unikátních hraček, které si zamiluje celá rodina.

Pro nejmenší

Dřevěné zvířátko na kolečkách se stane nerozlučným společníkem při prvních krůčcích Vašeho drobečka. Když trochu povyroste, určitě si zamiluje dřevěné skládačky, vkládačky či puzzlíky. Tyto nápadité hračky, které ctí tradiční materiály a podporují rozvoj dětí, jsou z dílen designerů francouzské značky Djeco.

Kreativitě se meze nekladou

Dětská fantasie nezná hranic. Tvořivost, zručnost a představivost Vašich dětí podpoří kreativní hračky. Nechte své ratolesti popustit uzdu fantasii a těšte se na unikátní výtvory, které budou ozdobou Vašeho domova a následnou milou vzpomínkou na dětství.

Koláže, sítotisk, výtvarné hry i pískování budou oblíbenou činností všech malých umělců.


















Nerozluční společníci

Žádné dětství se neobejde bez oblíbené panenky či plyšáka. Možná i Vy ještě dnes na půdě najdete svou oblíbenou ušmudlanou panenku či plyšáka, bez kterého jste se nemohli hnout.

Našli jsme ty nejvěrnější společníky pro všechny originální děti. Unikátní hadrová panenka okouzlí každou malou parádnici. Zapomeňte na panenky Barbie, panenky z dílen Moulin Roty mají osobnost!

Stejně unikátní můžete pořídit i plyšáky. Co říkáte na opičku Fridu?







Kde pořídíte?

Zaujaly Vás tyto originální hračky? Určitě se podívejte na Ookidoo.com, kde najdete originální hračky pro děti všeho věku. Kromě kreativních a tvořivých hraček tam pořídíte i designové doplňky do dětských pokojů, dětské knihy a mnoho dalších stylových drobností. Ookidoo.com pozorně vybírá veškerý sortiment s vysokým nárokem na kvalitu, styl i vzhled.

Pro kreativní rodiče i děti.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist