Všestranná vášeň jménem botasky

Ano, i boty bývají velkou vášní. Pro spoustu z nás. Ať už máte slabost pro lodičky, sandálky, či kozačky, jeden model se vám v botníku vždy bude hodit. Botasky si své místo na výsluní rozhodně zaslouží. Jejich všestrannost a pohodlí jsou zkrátka kombinací, které nelze odolat. Navíc si můžete tyto boty vzít k různým exemplářům z vašeho šatníku. Ať už to jsou šaty, džíny, legíny či sukně, botasky jim dodají svěžest a šmrnc!
 
Zejména kotníkové botasky jsou symbolem stylu a nadčasovosti. Tyto trendy boty vyniknou na vašich nožkách a navíc se v nich budete cítit jako na obláčku i po celodenním nošení. K šatům rozhodně zazáří kotníkové botasky na klínku, které protáhnou siluetu vašich nohou. Šaty a sportovní botasky jdou spolu zkrátka ruku v ruce! Pokud chcete netypickou obuv, zkuste místo plátěných obout kožené botasky. Pozornost vás bude provázet na každém kroku!
 
Všestranná vášeň jménem botasky

Barevná nadčasovost

Kotníkové tenisky můžete nosit v pestré škále barev. Jak pánské, tak i dámské botasky vám tak doplní různorodé outfity. Barvám se meze nekladou. Což takhle dát si červené botasky? Červená je sama o sobě dominantní barvou, která si bude rozumět s odstíny oranžové, fialové, žluté, bílé, modré či světle hnědé. Tyto dámské kotníkové botasky můžete nakombinovat třeba s úzkými džínami, khaki halenkou a červenou koženou bundou do pasu. Vašemu příjemně strávenému dni už nebude nic stát v cestě!
 
Pokračujeme dále, a to základní esencí, kterou jsou dámské bílé botasky. Tato jemná barva osvěží outfity laděné do pastelových odstínů, ale nemusíte se bát bílé botasky kombinovat ani se sytě růžovou. Šaty v této výrazné barvě pak tyto letní botasky krásně zharmonizují. Nebojte se obléct neutrální outfit, který okořeníte i vyraznější obuví. Botasky bílé barvy s nápadnými vzory budou elegantní a šik!

Celoroční pohodlí zajistí tenisky

Víte, že jako celoroční obuv označujeme tu, která je určena na podzim a jaro? Zároveň ji můžete vytáhnout v teplých zimních i chladných letních dnech. A takovou obuví kotníkové tenisky zajisté jsou. Zároveň vám budou dělat příjemnou společnost na rande, procházce městem i třeba v práci. Tyto kotníkové boty nejefektivněji využijete k úzkým kalhotám, džínám, legínám i punčochám.
 
Všestranná vášeň jménem botasky
 
Pokud máte ve svém srdci i botníku místo pro tyto stylové dámské botasky, můžete se podívat na nabídku Rieker-eshop.cz. Z pestré škály bot si jistě poskládáte outfity přímo na míru! Tak které to budou? 

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist