Pelechy pro psy v podzimních a zimních barvách? Šedá, oranžová a červená jsou jasnými favority

Milujete interiérový design a nedáte dopustit na šperkování bytu? Potrpíte si na nejrůznější dekorace a trávíte hodiny jejich výběrem? Protože podzimní i zimní období si říkají o vyzdobení celého bytu, využijte toho a slaďte vzhled i barevné provedení pelíšku pro vašeho pejska s ostatními dekoracemi.

Pelechy pro psy v podzimních a zimních barvách? Šedá, oranžová a červená jsou jasnými favority

Pelíšek v barvě podzimu? Inspirujte se barvami listí

Když se řekne podzim, nejspíš se vám ihned vybaví barevně zbarvené listí. Využijte toho a podívejte se, jaké pelechy pro psy najdete v oranžových, žlutých, a červených tónech. Při rozhodování o tom, jaký pelíšek nakonec koupíte, se nezapomeňte zaměřit zejména na to, která barva bude nejlépe ladit s barvami vašeho interiéru.
 

Zimní a vánoční barevná paleta? Vsadit můžete na klasiku i aktuální trendy

Co se vánočního pelechu pro psy týče, vsadit můžete na tradiční zelenou či červenou barvu. Chcete vyzkoušet něco nového a v souladu s trendy letošních Vánoc? hněte po růžové, ideálně tedy po odstínu viva magenta, fialové či béžové. Nechcete-li každou sezónu kupovat nový psí pelech, pořiďte červený či zelený, který využijete celoročně a výborně zapadne do vašeho interiéru při podzimním i zimním dekorování.
 

Myslete na psí pohodlí

Kromě volby té správné barvy samozřejmě při výběru myslete i na pohodlí svého čtyřnohého kamaráda. Kulaté pelíšky mají na pejsky uklidňující efekt, a proto jsou vhodné pro neklidné, nervózní a nejisté jedince. Pokud váš mazlík rád spí na zádech, případně na boku, sázkou na jistotu bude stabilní hranatý pelech, jenž nabízí výbornou oporu. Pro psího seniora je nejlepší volbou matrace. Ta mu uleví od bolesti kloubů a během spánku poskytne naprosté pohodlí. Aby nebyla psovi v noci zima, můžete pelíšek doplnit o měkkou deku, kterou ho před spaním přikryjete. Chlupáč si tak bude připadat v bezpečí a psí deky využijete také na cestách.
 

Hračky pro pejsky podle ročních období

Nejsou to ale pouze pelíšky, které se dají zkombinovat s bytovým interiérem. Dalšími vtipnými doplňky jsou také sezónní hračky pro pejsky. Pořiďte svému psovi hračku ve tvaru dýně, soba, Santy, vánočního stromečku či hračku ve tvaru typického vánočního lízátka.
 

Přichystejte pejskovi dárky pod stromeček

Protože každý pejsek si rád u stromečku na Štědrý den rozbaluje se svou lidskou rodinou dárky, nezapomeňte tomu svému chlupáči nakoupit několik pamlsků a hraček. Každý čtyřnohý mazlíček ocení jelení parohy, konzervu se svým oblíbeným masíčkem a také kombinaci pamlsku a hračky.
 
Nezapomeňte při dekorování bytu v podzimním a vánočním duchu ani na pelíšek a hračky svého pejska. Aby jeho místečko nepůsobilo jako pěst na oko, myslete při výběru pelíšku a hraček na barevnou paletu, která dokonale doplní váš podzimně a vánočně vyzdobený interiér.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist