Knižní novinky i populární knihy, z kterých si vybere úplně každý

Rádi se ponoříte čas od času do knižního světa, nedáte dopustit na sebevzdělávání s pomocí knih nebo sháníte nějaké literární počiny, jež byste si mohli přečíst společně s dětmi? Přinášíme vám tipy na knižní novinky i populární knihy, které stojí za přečtení, a to napříč všemi žánry. Ať už se rádi začtete do romantických, populárně naučných, nebo třeba fantasy knih, víme, co byste si měli přečíst.
 
Knižní novinky i populární knihy, z kterých si vybere úplně každý

Horké knižní novinky, které by vám neměly uniknout

Zajímáte se o knižní novinky a odebíráte newslettery z knižních vydavatelství? To pak jistě víte o nové knize Aleny Mornštajnové Les v domě, neunikla vám kniha Vzpomínky na něj od Colleen Hooverové a také nejnovější počin od Jojo Moyesové Loď plná nevěst. Kromě těchto zajímavých knižních titulů pro vás máme ale i další tipy.
 

Populárně naučná kniha, která vám možná zachrání život

Zaznamenali jste vydání knihy od Grahama Lawtona Tahle kniha vám možná zachrání život? Její název je natolik neotřelý, že ji nelze minout bez povšimnutí. Jedná se o populárně naučnou knihu, která vám přinese nový pohled na zdraví, výživu a životní styl. Konečně zjistíte, co jsou skutečná fakta a co je pouhý klam. Jak je to se slaninou, hranicí deseti tisíc kroků denně, kocovinou, kávou a mléčnými výrobky. Knižní titul s názvem Tahle kniha vám možná zachrání život vám nabídne všechny odpovědi.
 

Tipy na knihy z žánru fantasy

Milujete žánr fantasy? Mezi naprosté klasiky se řadí dílo J. R. R. Tolkiena, Andrzeje Sapkowski i George R. R. Martina. I v českém prostředí ale můžete narazit na zajímavé fantasy knihy, a to od Petry Stehlíkové, Kristýny Sněgoňové, Františka Kotlety či Martina Sládka. Některé z fantasy knih si můžete pročítat společně s dětmi, jiné, zejména ty, které jsou plné násilí a krev v nich teče proudem, si raději ponechte pouze pro sebe.
 

Kniha pro všechny maminky i tatínky

Máte děti? To by pak vaší pozornosti, alespoň podle britského deníku The Times, neměl ujít titul Nebezpečný efekt. Tato populárně naučná kniha pochází z pera Mary Aiken, jež je uznávanou světovou kyberpsycholožkou. V díle se Aiken zaměřuje na to, jaký vliv na náš život mají digitální média a sociální sítě. Kniha je vhodná pro rodiče zejména proto, že předkládá nebezpečí, kterým jsou děti v době moderních technologií vystaveny a přináší návod na to, jak tímto prostorem děti provést bezpečně a bez rizik.
 

Knihy pro milovníky zdravého životního stylu

Záleží vám na tom, co jíte? Je pro vás skladba vašeho jídelníčku skutečně důležitá? Tak určitě máte doma kolekci zdravých kuchařek plnou osvědčených a rychlých receptů. Chcete-li svou sbírku rozšířit, určitě se podívejte na knihy Jíme zdravě. Vyšlo jich již opravdu víc než dost. S jejich pomocí můžete jíst zdravě ve městě, na venkově, na podzim i v zimě. Zkrátka vždy, všude a za všech podmínek.
 

Knihy pro aktivní sportovce

Milujete pohyb a rádi zkoušíte nové sporty a techniky? Zlepšete svou výkonnost a prohlubte své znalosti jógy, například s knihou Jóga Pránájáma, jež vás provede správnou technikou dýchání. Praktickým průvodcem světem jógy je také knižní titul Jóga od Dany Beierové. V knize najdete hned 10 tematických sestav a knihu si s sebou můžete vzít na dovolenou, do přírody a vlastně kamkoliv, kde budete mít dostatek prostoru a času pro praktikování jógových pozic.
 
Udělejte si radost nákupem knih ve fyzické či online podobě a začtěte se do novinek i osvědčených klasik z pera českých i zahraničních autorů. Ať už knihy využijete k seberozvoji, útěku od každodenních starostí nebo třeba k zlepšení svých jógových dovedností, rozhodně jejich nákupu nebudete litovat.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist