Zpříjemněte si chladné měsíce pobytem v bublinkách a načerpejte energii

Málokdo hýří během zimy energií a dobrou náladou. Kvůli krátkým dnům a nedostatku denního světla býváme podráždění a bez nálady. Až příště zpozorujete, že vám není do smíchu, ponořte se do bublinek v zahradě nebo u sebe doma. Vlastnictví vířivky již není pouze výsadou bohatých, ale je dostupné širší škále lidí.
 
Zpříjemněte si chladné měsíce pobytem v bublinkách a načerpejte energii

Buďte šťastnější, uvolněnější a zdravější

Dlouhé zimní měsíce vyžadují přítomnost vířivky na vaší zahradě nebo u vás doma. Pobyt ve vířivce má totiž pozitivní vliv na vaši psychiku, unavené svaly i zdraví kloubů. Při pobytu ve vířivce se veškeré vaše starosti odplaví – a vy si budete připadat jako znovuzrození. Hladina stresových hormonů je po času stráveném ve vířivce opravdu prokazatelně nižší a vy se díky tomu budete cítit báječně.
 

Vířivka není určena pouze pro smetánku

Pokud stále máte utkvělou představu, že pořízení vířivky je zbytečný luxus, který si nemůžete dovolit, podívejte se na nabídku vířivek a jejich aktuální ceny. Zjistíte, že se již nejedná o záležitost, která je nedosažitelná. V pohodě seženete vířivku, jejíž cena nepřesáhne hranici deseti tisíc korun.
 

Kde si pobyt v bublinkách nejvíce vychutnáte?

Jakmile se rozhodnete, že si vířivku pořídíte, nastává klíčová otázka – kam ji umístit? Oblíbenou variantou je položení vířivky v zahradě. Když se bude nacházet v blízkosti zahradní sestavy, můžete pohodlně střídat pobyt ve vířivce a na venkovním lehátku. Nafukovací vířivky si můžete v průběhu roku dokonce stěhovat z místa na místo. Stačí, když je vždy položíte na rovný povrch a pro jistotu pod ně položíte speciální podložku, abyste zabránili poškození vířivky.
 
Užívat si života naplno a trávit volná odpoledne, večery a víkendy ve vířivce, nemusí být pouhým snem, ale krásnou realitou. Nechte se rozmazlovat a dovolte, aby se všechny vaše starosti odplavily.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist