Život v chytré domácnosti je snadný a okamžitě si jej zamilujete

Proč je život v chytré domácnosti jednoduchý, co obnáší a proč si jej zamilujete po prvním dni? Přinášíme vám názorného průvodce chytrou domácností, díky kterému zjistíte, proč se jedná o oblíbený a stále se rozšiřující trend. Nežijte v době kamenné a pozvedněte svou domácnost na vyšší úroveň.

Život v chytré domácnosti je snadný a okamžitě si jej zamilujete

Život jako z pohádky? S chytrou domácností Somfy může být realitou

Představte si, že se ráno vzbudíte, venkovní teplota sahá mírně nad 10 °C, ale jakmile dorazíte do kuchyně, pocítíte vůni čerstvě uvařené kávy a v kuchyni bude příjemná pokojová teplota a rolety budou vytažené, abyste mohli pozorovat venkovní ruch. Zdá se vám to jako scénář ze sci-fi filmu? Ale kdepak. Takhle můžete vypadat život v chytré domácnosti Somfy.
 

Ovládejte a kontrolujte svou domácnost na dálku

V práci si budete moci s pomocí svého chytrého telefonu, tabletu či notebooku zkontrolovat, zda se ve vaší domácnosti neděje něco podezřelého a zda se vám někdo neprochází po pozemku. V případě, že během dne bude příliš pražit slunce a spalovat listy vašich pokojových rostlin, s pomocí TaHoma switch budete moci na dálku stáhnout žaluzie či rolety.
 

V chytré domácnosti máte pod kontrolou úplně vše

Život v chytré domácnosti je snadný a zcela bezpečný. Díky ovládacím jednotkám můžete mít pod kontrolou vše, od osvětlení až po garážová vrata. Vše lze ovládat pohodlně s pomocí chytrých telefonů, tabletů či počítačů, které mají přístup k internetu.
 
Jestliže toužíte po luxusu a pohodlném bydlení, začněte naplno využívat možnosti, které 21. století nabízí. Bydlení totiž doposud nebylo pohodlnější. Chytrá domácnost vám ušetří starosti i čas. I když budete na cestách nebo v práci, můžete si s pomocí kamer a propojením s řídící jednotkou snadno zkontrolovat, zda je u vás doma vše tak, jak má být.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist