Místo dupaček skvělý zážitek

Vaše kamarádka vám právě oznámila, že je v radostném očekávání. Ráda byste ji potěšila dárkem, ale nejste si jistá, co jí chybí do výbavičky? Darujte jí zážitek – zážitkové agentury nabízí i speciální zážitky pro nastávající maminky. Nemusíte se bát, že se netrefíte s barvou dupaček nebo značkou chrastítka. Příjemným zážitkem uděláte kamarádce určitě radost. Navíc, když se jí nebude vámi vybraný zážitek líbit, bude mít možnost si vybrat z nabídky zážitkové agentury jakýkoliv jiný.

Bezstarostný víkend

Není nic lepšího, než pár bezstarostných dní, kdy se člověk může naplno věnovat odpočinku a relaxování. A kdy jindy si dopřát luxus a péči, než právě v období očekávání potomka? Již v prenatálním stádiu působí na dítě mnoho vnějších vlivů, proto je nejlepší, když se žena v tomto období rozmazluje. Vyberte takový víkendový pobyt, který se bude kamarádce líbit nejvíce. Anebo si udělejte dámský víkend a vyrazte rovnou spolu!



Relaxace pro těhotné

Těhotenskou masáž si budoucí maminka může užít až do konce 7. měsíce těhotenství. Na rozdíl od klasických masáží je masáž pro těhulky speciálně prováděna tak, aby šetrně ulevila od bolestí páteře, zad a šíje, zvýšila pružnost pokožky a poskytla nastávající mamince chvíle relaxace a uvolnění. Kromě příjemné masáže můžete kamarádce darovat dokonce celý den strávený v péči profesionálů, kde jí navíc čeká luxusní manikúra a pedikúra.



Gurmánský zážitek

Ruku na srdce. Co potěší ženu víc než luxusní večeře, kterou nemusí připravovat ona, ale uvaří ji pro ni tým profesionálů. Vybírat můžete z více gurmánských zážitků – středověká hostina slibuje spoustu jídla a nezapomenutelnou atmosféru, sushi připraví kuchař přímo u obdarovaného doma a na zámku Mcely čeká vytříbená několikachodová večeře ve vyhlášené restauraci Piano Nobile.



Něco užitečného

Ano, užitečné dárky nebývají příliš oblíbené. Ale u těhotenských zážitků to rozhodně neplatí. Takový těhotenský kurz ocení každá žena, která je v očekávání svého prvního potomka. Darovat můžete také poukaz na cvičení nebo plavání pro těhotné, anebo rovnou myslet na budoucnost a pořídit lekce poporodního cvičení s hlídáním dětí.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist