Jaro přichází! Sestavte si dokonalý outfit a přitom ušetřete!

Jaro je konečně tady, všechno krásně kvete, voní a sluníčko začíná příjemně hřát. To je skvělá zpráva. A ještě lepší je ta, že je na čase vyměnit šatník. Krásné počasí si totiž rozhodně žádá nové módní kousky. Co letos frčí, kde nakoupit a neutratit přitom majlant?

Jaro přichází! Sestavte si dokonalý outfit a přitom ušetřete!
 
Právě teď je ideální čas na to, udělat si pořádnou čistku ve skříni. Pokud v ní máte věci, které jste už více jak rok nevzali na sebe, zbavte se jich. Darujte je potřebným nebo si udělejte s kámoškami blešák a vyměňte si okoukané kousky za neokoukané. A pak vyrazte na nákupy, protože nová sezóna si jednoduše žádá nové kousky do vašeho šatníku.

Čas vytáhnout po zimě sukně

Pokud ještě stále zůstávají sukně schované ve vašem šatníku, pak vězte, že už je nejvyšší čas je vynést. Na začátku jara klidně sáhněte po delších modelech, prim právě teď hrají sukně v midi délce, ideálně plisované. A protože je ráno ještě chladno, zvolte k nim triko s dlouhým rukávem, rolák nebo lehký svetřík. Velmi šik budete vypadat v sukni, k níž si obléknete riflovou nebo koženou bundičku do pasu. A jaké barvy jsou in? Docela jistě pastelové. Jemné tóny, které symbolizují probouzející se jarní přírodu. Nebojte se sáhnout i po barvách, které byste normálně neoblékli. Světlounce žlutá, pistáciová, lila nebo meruňková vás krásně rozzáří. Však už je po dlouhé zimě na čase. 

Košile – stálice módního nebe

Do kanceláře, na party i na rande – tam všude můžete vyrazit v košili. A je jen na vás, jestli ji ledabyle zastrčíte do sukně či kalhot, uvážete nebo necháte volně splývat. Dovoleno je vše. Nemusíte se bát proužků, barev ani květinových vzorů. Tak už vyrážíte na nákupy? Čeká na vás třeba about you sleva. Tak ji nepropásněte.

Nesmrtelné legíny

Navzdory zažitým mýtům legíny si mohou dovolit i ženy, které nemají zrovna ideální postavu. Důležité je vždy dobře volit zbývající outfit. Pokud k nim obléknete mikinové šaty, budete nejen skvěle vypadat, ale také se skvěle cítit. I tady vládnou barvy, takže vybírejte, kombinujte a hrajte si. Fantazii se meze nekladou.

Trička jako jarní must have

Trička jsou prostě must have. A je na vás, jestli zvolíte tričko s nápisy, trendy potisky, květinový vzor nebo jednobarevné. Trička prostě frčí. A dají se navíc skvěle kombinovat. Můžete ho obléct k sukni, k džínsům, v oversize velikostech pak klidně i k legínám. Pokud na trička nedáte dopustit, a i když jich máte plnou skříň, toužíte po dalších, pak vás určitě potěší na modivo slevový kód, se kterým nakoupíte trička za pár korun.

Doplňky jsou nutnost

Dokonale sladěný outfit to znamená nezapomínat na doplňky. V chladných ránech vás zahřeje šátek, který se skvěle hodí ke kardiganu nebo kožené bundě. Pokud nedáte dopustit na černou a chybí vám trošku barev, pak právě šátek může jednolitý vzhled oblečení krásně rozbít a vás prozářit. Zapomenout nesmíme ani na kabelku, u které už dávno neplatí, že musí být sladěna s botami. Vybírat můžete extravagantní kousky, které zaujmou na první pohled. A třešničkou na pomyslném dortu jsou potom sluneční brýle. Vyzkoušejte nové tvary, barevné obroučky, které dodají celému vašemu vzezření ten správný šmrnc.
 
Je nám jasné, že nové trendy také něco stojí. Ale nezoufejte, pokud rádi nakupujete ve slevách, pak by vaší pozornosti neměla uniknout stránka buykers.cz, kde najdete spoustu slevových kódů na vaše jarní nákupy. Tak si je užijte!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist