Dárek, který bude těšit dlouhá léta, to je fotokniha

Přemýšlíte nad originálním dárkem, který vydrží dlouhá léta a pokaždé vykouzlí dotyčné osobě na tváři úsměv? Pak darujte jednoduše fotoknihu složenou z kouzelných životních okamžiků. Je to skutečně dárek, který si člověk uchovává po celý život. Ne jako kniha, která po přečtení skončí v regálu a postupně na ni usedá prach.

Dárek, který bude těšit dlouhá léta, to je fotokniha

Dárek, který udělá radost i za 10 let

Výhodou u tohoto typu dárku je, že si knihu můžete vytvořit sami, jak se to právě vám líbí nejvíce. Fotografie skládat tak, jak šel čas nebo podle různých příležitostí. Například každé narozeniny vašich dětí a fotoknihu pak darovat babičce. Nebo společné rodinné události. Ale klidně lze vybrat i různé fotografie bez ohledu na narozeniny, svátky a jiné významné dny a poskládat zkrátka knihu z různých okamžiků. A pokud vás láká představa toho, že by měl obdarovaný/á oblíbené fotky na očích každý den, můžete k nim navíc vytvořit také praktický fotokalendář.

Buďte kreativní a hrajte si

Fotokniha online vás bude zaručeně bavit. Inteligentní asistent vám pomůže s návrhem stránek, dokonce pomůže vybrat a seskupit fotky včetně vhodného oříznutí. Jestliže však máte jasnou představu, můžete si navrhnout vlastní rozložení stránek a fotografie umístit manuálně. Vyzkoušet lze obě varianty a rozhodnete se, která je lepší.
 
Než se pustíte do práce, rozmyslete si velikost, zda to bude fotokniha A5 nebo dáte přednost A4, jestli chcete knihu fotek na šířku nebo raději na výšku a rovněž je možné vybírat mezi vazbou pevnou, sešitovou, kovovou či kroužkovou.
 
I šablonu můžete volit tématickou: svatební, cestovní, dětskou, moderní nebo prázdnou, protože potřebujete zcela jiné téma a nenašli jste nic, co by vám vyhovovalo. Tvorba knihy je zábavná a mimo jiné si díky výběru těch správných fotografií sami připomenete krásné okamžiky a možná se nachytáte, jak jste uronili slzu nebo se usmíváte. Mimo jiné se zabavíte a necháte vyniknout svou kreativitu. 

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist