Elektronická stavebnice Boffin Magnetic je důkazem, že i věda může být zábava

Ačkoli si mnoho lidí myslí, že se stavebnicemi si vyhrají pouze děti, není tomu tak. Existují stavebnice, které si zamilují malí i velcí nadšenci. Mezi takové patří také stavebnice Boffin Magnetic - a to hned z několika důvodů. Díky elektronické stavebnici Bofin Magnetic si každý může zhotovit reálné, a především fungující, vychytávky do každé domácnosti.

Jak elektronická stavebnice Boffin funguje?

Elektronická stavebnice Boffin existuje na trhu v několika provedeních. Základem každého balení je elektronická deska a určitý počet komponentů, díky kterým můžete vytvořit až 300 rozmanitých projektů nebo produktů. Na desku se jednotlivé díly jednoduše nacvakávají a součástky můžete různě kombinovat, jsou barevně rozlišené pro lepší přehled.

Elektronická stavebnice Boffin Magnetic je skvělý způsob, jak si může nejen dítě či student, ale i dospělý, osvojit či osvěžit základy elektrotechniky. Ačkoli to mnozí z nás nevnímají a bereme vše elektrotechnické jako samozřejmost, je vše kolem nás.

Název stavebnice není náhodný – výraz boffin je anglickým slangovým výrazem pro pro vědce, inženýra nebo jinou osobu zabývající se technickým nebo vědeckým výzkumem a vývojem.

Součástí každého balení stavebnice Boffin je učebnice, kde objevíte vše potřebné – od nejjednodušších návodů, až po ty nejsložitější. Učebnice je psána zábavnou formou, nudit se rozhodně nikdo nebude, navzdory tomu se v ní dozvíte vše potřebné. Návody jsou také dostupné na YouTube.

FM rádio, laser, detektor pohybu

Existuje až 300 různých možností, co vše lze ze stavebnice Boffin vyrobit:
 
  • FM rádio
  • laser
  • detektor pohybu
  • detektor lži
  • tlakoměr
  • měřič odporu
  • zvukovou vlnu a mnoho dalšího.

Záleží jen na fantazii a zvídavosti každého „badatele či výzkumníka“.
Všechny zhotovené projekty se dají propojit s počítačem.
Nezáleží na to, kterému balení dáte přednost, všechny díly se dají různě kombinovat, i když nejsou ze stejné typu balení.
Veškeré komponenty elektronické stavebnice Boffin Magnetic jsou vyrobené v Česku, tudíž odpovídají přísným bezpečnostním normám a stavebnice je zcela bezpečná.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist