Tenisky do města i za sportem: Vybírejte z oblíbených modelů Vans a Nike

Tenisky do města i za sportem: Vybírejte z oblíbených modelů Vans a Nike

Tenisky neboli sneakers jsou oblíbené napříč generacemi. A to hlavně díky jejich komfortu a jedinečným designům, ze kterých si vybere každý. Nabízí se řada známých značek, přičemž každá z nich může nabídnout něco o kus jiného. Jedněmi z těch nejznámějších je právě Vans a Nike. Jejich nabídka je připravena potěšit i ty nejnáročnější milovníky tenisek.

Značka Vans

Vans boty mají dlouhou tradici a pocházejí z Kalifornie. Odtud se však rozšířily do celého světa a staly se velmi oblíbenými. Jsou neoddělitelně spojovány se skejtováním. V nabídce najdete dámské, pánské i dětské modely, přičemž lze najít řadu populárních modelů.

Výhodou je navíc také možnost vybírat si z rozmanitých designů. Ať už tedy sháníte černou či bílou klasiku, anebo vás spíše lákají veselé a barevné vzory, Vans má rozhodně co nabídnout. Typická je pro tuto obuv vaflová podrážka a jednoduchá silueta, kterou každý pozná již na první pohled.

Nejoblíbenější modely

Vůbec prvním modelem se staly Vans Authentic. Již díky těmto botám si značku oblíbili právě skejťáci. Ačkoliv vznikl již v šedesátých let, do dnešní doby se jedná snad o ten nejoblíbenější model. Navíc se začal rozšiřovat také mimo komunitu skejťáků a z obuvi se stal kousek pro každodenní nošení. O několik let později se objevil model Era, na kterém spolupracoval známý skejťák Tony Alva.
Kromě toho jsou však stálou klasikou například Vans Old Skool a Slip-on. V nabídce značky Vans však lze kromě bot najít také spoustu kousků oblečení. Můžete si tak vyladit outfit zcela dle svého vkusu.

Populární Nike

Značně oblíbenou značkou tenisek je také Nike, která se však zaměřuje spíše na sportovnější tenisky. I ty se však přizpůsobily běžnému nošení ve volném čase. Díky moderním technologiím nabízí pohodlné a kvalitní boty. Jedinečnou technologií je Air, díky které vznikly první Nike Air Max 1. Jedná se o boty se specifickou vzduchovou bublinou.

Tento design si však lidé velmi oblíbili. Nike boty však najdete i v jiných designech. Vždy však můžete vybírat z různých barevných provedení. Obuv navíc můžete doplnit také oblečením či různými doplňky od této značky.

Tisíce tenisek

Nabídka tenisek je opravdu bohatá, a tak může být složité se v ní orientovat. Ovšem Flexdog nabízí skvělou platformu pro každého, kdo má v oblibě tenisky. Na jednom místě totiž najdete tisíce různých modelů od různých známých značek.
Samozřejmostí je nabídka pouze od těch nejlepších retailerů a resellerů. Můžete se tak těšit na známé modely, ovšem i na novinky. Ocitnete se tak ve světě sneakers, kde si určitě vyberete ten svůj pár. A možná nebude jen jeden, jelikož nabídka je široká.

Tenisky už rozhodně nejsou pouze obuví pro sport. Staly se oblíbenými a není divu, jelikož vypadají skvěle, a hlavně nabízí pouze špičkovou kvalitu.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist