Jak vybrat nejlepší regály do garáže

Jak vybrat nejlepší regály do garáže

Už vás nebaví neustálé překračování různých rozházených věcí v garáži. Nic příjemného. Člověka často navíc ještě více nazlobí, když nemůže najít nářadí. I to si zaslouží dokonale uklidit. Jak ale situaci řešit, když máte v garáži pouze čtyři stěny a fakticky žádnou výbavu? Na staré skříně z interiéru domu raději rychle zapomeňte. Většinou neunesou těžší předměty a také nevydrží. Rozpadlý dřevěný nábytek v garáži určitě nepotřebujete. Ideální volbou je kovový regálový systém. Právě on dokáže v garáži doslova divy. Nevěříte? V následujících řádcích vás o tom přesvědčíme.

Důraz na kvalitní materiál

Nejdůležitější je bezesporu materiál, z něhož jsou police vyrobené. Ideální volbou je samozřejmě kov, nicméně ne v žádné masivní variantě. Stačí vsadit na tenké, ale maximálně pevné kovové police. Jejich nosnost se standardně pohybuje mezi 150 až 300 kg. Bez větších problémů tak na police lze dát i těžké nářadí a nástroje, Zapomenout přitom nelze ani na náhradní kola k autu. Ty si pak v případě výměny jenom vezmete a necháte na auto namontovat. Kovové police se nijak nedeformují a dokážou vydržet solidní řádku let. Rozhodně nekorodují, vždyť jejich povrch je ošetřen práškovou barvou.

Skládačka, kterou sestavíte sami

Moderní regálové sestavy se vyznačují maximálně kompaktním zpracováním. Regály si sestavíte bez jakýchkoli obtíží sami. Stačí vám k tomu alespoň trochu šikovné ruce. Návod budete mít k dispozici a v případě bezšroubových regálů nebudete potřebovat ani žádné nářadí. U šroubových je třeba mít nějakou tu základní dílenskou výbavu u sebe.    
 
Jednoduchý nákup na internetu
 
Sehnat nejlepší regál do garáže dnes není až takový problém ani na internetu. Stačí se podívat do pestré nabídky společnosti Majster Regál. Její nabídka je opravdu pestrá a regály seženete za výhodné ceny. 

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist