Vyřešte si Vánoce s malováním podle čísel!

Přemýšlíte nad letošními dárky? Jestli chcete vyvolat emoce, vzbudit zvědavost, a zároveň darovat originální aktivitu, vsaďte na malování podle čísel. O co se jedná, jaké přináší možnosti a proč ho budou vaši nejbližší milovat?
 
Vyřešte si Vánoce s malováním podle čísel!

Malování podle čísel je hra

Malování podle čísel přináší skvělé umělecké výsledky i naprostým malířským amatérům. Nejvíce se podobá dětským omalovánkám, které ale povznáší na úplně jinou úroveň. Na začátku je plátno, na kterém se nachází předkreslený motiv rozdělený tenkými čárami na záplavu políček označených čísly. Hra spočívá v postupném vybarvování těchto políček barvami se stejnými čísly. Trochu času, vytrvalosti a na konci je umělecké dílo, za které by se nemusel stydět ani kdejaký profesionální malíř!

Malování podle čísel z vlastní fotografie

Systém malování podle čísel je uklidňující aktivita, která vás chytne a jen tak nepustí. Kromě toho, že existují desítky motivů na výběr k vymalování, si ale můžete objednat i šablonu na malování podle čísel podle vlastní předlohy. Tou může být třeba oblíbená fotografie zachycující vzpomínku, kterou byste chtěli mít stále na očích. Perfektní tip na obraz, se kterým můžete obdarovat své blízké!
 
Pro děti se hodí vybírat spíš jednodušší motivy pro začátečníky menších rozměrů, se kterými není tolik práce. Malování podle čísel pro dospělé pak nabízí neomezené možnosti – od vybarvování složitějších připravených motivů, přes šablony vytvořené podle vlastní fotky až po vybarvování těch největších pláten na bytelném malířském stojanu.

Malování podle čísel z vlastní fotografie
Malování podle čísel z vlastní fotografie
 

Proč je malování podle čísel ideálním dárkem?

Na dárcích potěší vždy hlavně zajímavý nápad a také čas a námaha, které jste do dárku investovali. Proto je malování podle čísel skvělou cestou, jak zajistit vhodný dárek pro své milované ke svatbě, narozeninám, ale právě i k Vánocům. Pokud vašim nejbližším darujete hotový obraz, určitě ocení dlouhé hodiny, které jste nad malováním s myšlenkami na ně strávili.
 
Dárkem tak může být buď připravená šablona na plátně k vymalování, nebo jako dárek pod stromeček rovnou nadělte hotový obraz! Radost vyvolá tak či tak. V prvním případě darujete zábavnou a relaxační aktivitu na dlouhé zimní večery, ve druhém zas vyvoláte dojetí a radost z hotového výsledku.

Jak sehnat vybavení na malování podle čísel?

Začít malovat podle čísel není vůbec nic těžkého. Nemusíte kupovat barvy, plátno a štětce zvlášť. Vše objednáte jednoduše a rychle online, a to v kompletní sadě. Pokud budete chtít darovat motiv na malování podle čísel podle vlastní fotografie, myslete na to, že objednávka může trvat déle než u připravených motivů, takže si na to pro jistotu nechte trochu více času.
 
Sada na malování podle čísel z Vymalujsisam.cz
Sada na malování podle čísel z Vymalujsisam.cz
 
Ať už si vyberete připravený motiv, nebo šablonu na zakázku, zvolte raději variantu napnutí plátna na dřevěný rám, který samotné malování obrazu maximálně usnadní a po dokončení je díky němu možné hotový obraz rovnou pověsit na zeď.
 
Malování podle čísel je skvělá zábava pro celou rodinu, která vymaluje úsměv na tváři. Nadělte k Vánocům radost, úlevu od stresu a lepší koncentraci zabalenou do kreativních chvilek pohody!

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist