Jak si vybrat levnou dřevostavbu s maximální cenou do 2. milionů?

Chcete si pořídit levnou, a přitom kvalitní dřevostavbu do 2. milionů korun? V tom případě vás nadchne nabídka tohoto typu bydlení v této cenové relaci, která je více než pestrá. Bydlet do 2 milionů se skutečně dá. Levné dřevostavby jsou v kurzu, a to od menších až po středně velké stavby.

Dřevostavba na klíč, jako skvělá volba


Nespornou výhodou dřevostaveb je, že je lze postavit za velmi krátký čas a jejich výstavba není tak příliš náročná. Dům tedy následně může být rovnou připraven k tomu, aby se do něj jeho noví majitelé nastěhovali. Dřevostavbu si lze rovněž postavit na klíč a díky tomu výrazně ušetřit. Se dřevostavbou se můžete dokonce vejít i do 2 milionů korun. Jak na to?

Pusťte se do menších až středních velikostí

V ceně do cca. 2 milionů korun, můžete od dřevostavby očekávat zhruba tak akorát velký, tvarově atypický a vcelku velmi zajímavý domov. V této cenové kategorii je hned několik velmi pěkných projektů, které milovníci kvalitního bydlení jistě ocení. Ve většině případů se jedná o bungalovy, které mají obytnou plochu kolem 90 m2. Jednat se ovšem může i o patrové domy. V kategorii levné dřevostavby, tudíž jistě naleznete vše, po čem toužíte.

Dřevostavba na klíč, jako skvělá volba

Pokud se rozhodnete pořídit si dřevostavbu na klíč, je rozumné se velmi rychle zorientovat v nabídce, která je na trhu v tomto směru k mání. Většinou v dřevostavbách na klíč nenaleznete kuchyňskou linku. Tu si posléze musíte zhotovit vy sami. To samé platí i v případě podlah. Okna u těchto dřevostaveb bývají velmi často plastová a dveře i kliky budou v základní verzi.

Co může finální dřevostavbu ještě více zlevnit?

Dodavatelé dřevostaveb na klíč, nabízejí domy v rozlišném stádiu jejich dokončení. Na jednom z konců naleznete hrubou stavbu a na tom druhém v podstatě již kompletní dům, který je připraven k nastěhování se. Některé firmy dokonce nabízejí lidem možnost, si dřevostavbu v konečném stádiu svépomocí dokončit. Je možné si tak objednat například pouze hrubou stavbu a to například:
 
  • se všemi příčkami
  • s hotovými rozvody elektřiny a vody
  • s hotovými podhledy.

Záleží ovšem pouze na vás, do jaké míry budete chtít svou dřevostavbu zhotovit a co všechno si budete chtít zařídit na vlastní pěst.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist