Jak získat extra peníze před Vánoci na nákup vánočních dárků

Extra příjem se hodí doslova vždy. V období vánočních nákupů ale ještě více než jindy. Jistě, Vánoce nejsou jen o dárcích, na druhou stranu, kdo by nechtěl udělat svým blízkým radost? Pojďme se tedy společně podívat na několik možných nápadů, jak si před Vánoci vydělat trošku více oproti vašemu běžnému příjmu.

Sezónní brigáda či práce na částečný úvazek během vytíženého prosince

Asi není překvapující, že naším prvním tipem bude pracovat více. Tato rada je univerzální a platí v jakoukoliv roční dobu. V předvánoční době je ovšem získat brigádu či práci na částečný úvazek snazší než kdy jindy. Prosinec je pro velkou část společností tím nejrušnějším měsícem v roce. Tyto společnosti jsou tak nuceny nabírat velké množství brigádníků na těchto několik týdnů. Jedná se především o e-shopy a různé dodací služby. Alza, Amazon, Česká pošta a spoustu dalších zkrátka nestíhají, a pokud nechtějí zklamat své zákazníky, tak se bez dodatečné pracovní síly neobejdou. Vzhledem k současné situaci na pracovním trhu jim nezbývá, než přijmou prakticky kohokoliv. Co více – ve velké konkurenci musí též nabídnout výrazně větší než průměrné finanční ohodnocení. Během pár týdnů extra práce několik hodin denně si tak můžete snadno vydělat stejné peníze jako za měsíc práce ve vašem hlavním zaměstnání. Pokud nechcete skončit někde ve skladu či jezdit v dodávce, hledejte práci na vánočních trzích. Prodej kaprů či svařáku je sice práce ve chladném počasí, ale potkáte spousty lidí a mzda bývá více než lákavá.

Hazard – Zábava a potenciální výdělek v jednom

Hned na začátek vás musíme upozornit, že následující tip představuje sice spoustu zábavy, ale též významná rizika a je určen pouze těm, kteří si tato rizika mohou dovolit podstoupit. Pokud ale máte nějaké peníze navíc a chcete se trošku odreagovat v době předvánočního shonu a možná i něco vydělat, tak je následující tip právě pro vás. Hazard je fenomén v každé době, ale není náhodou, že právě před Vánoci se prodává nejvíce výherních losů. Losy se ale hodí spíše jako dárek. Cesta mrazivým městem do kasina také není pro každého. Naštěstí si ale díky dnešním technologiím můžete zahazardovat i z pohodlí svého domova. Poker, ruleta i online hrací automaty jsou dnes dostupné na prakticky každém online kasinu. Pokud vás tedy hazard láká, možná budete mít i štěstí a za vyhrané peníze můžete nakoupit nějaké další vánoční dárky. Nezapomínejte ovšem na to, že stejně snadno jako vyhrát můžete i prohrát. Žádná zaručená strategie na vyhrávání není, ale určitě můžete najít nějaké rady. Na tejto stránke nájdete bonusy a tipy pre automaty online. Hrajte opatrně, hodně štěstí!

Prodej nevyužitých dárků a dalších věcí z předchozích let

Každý z nás někdy dostal dárek, který po pár dnech skončil ve skříni a od té doby jsme ho nevyužili. Dokonce to nemusí být ani dárek. Jen se zamyslete, kolik věcí jste za poslední rok nakoupili, a nakonec je nijak nevyužíváte. Možná to je nabíječka baterek nebo to červené tričko, které jste na sobě měla jednou. Ať je to cokoliv, proč tyto věci nechat stárnout ve skříni či na půdě? Udělejte si doma inventuru nepoužívaných věcí, oblečení, co nenosíte, knih, které už nebudete číst a zamyslete se, jestli by něco z toho nešlo prodat. Pokud se ve vašem městě pořádají bazarové trhy, vezměte své nepoužívané věci tam. Pokud ne, zkuste je prodat na internetu. Zabijete tak několik much jednou ranou. Jednak se zbavíte věcí, které jen zabírají místo, vyděláte si nějaké extra peníze, a k tomu navíc možná udělají vámi prodané věci radost pod stromečkem někomu jinému. A když už budete na některém z internetových tržišť či na městském bazaru, projděte si nabídky ostatních prodávajících. Možná mezi všemi těmi věcmi naleznete něco, co byste mohla použít jako dárek pro někoho z vašich blízkých. Koneckonců, pokud zjistíte, jak ušetřit během vašich nákupů, možná zjistíte, že vlastně ani žádné extra peníze nepotřebujete, a i tak seženete dárky pro všechny!

Máte i vy nějaké další nápady či doporučení, jak si před Vánoci přivydělat? Podělte se o ně s ostatními v komentářích.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist