Řešíte tisk a vazbu bakalářské nebo diplomové práce? Vsaďte na TOMADOS

Patříte k těm, kteří letos zakončují vysokou školu, a přemýšlíte nad tím, kde si nechat vytisknout a svázat bakalářskou nebo diplomovou práci? Pokud požadujete rychlý a kvalitní tisk za nízkou cenu s možností expresní vazby, potěší vás společnost TOMADOS, která je na trhu již více než 27 let.

Řešíte tisk a vazbu bakalářské nebo diplomové práce?

TOMADOS jako záruka kvality a rychlosti

Společnost TOMADOS se již od roku 1992 specializuje na servis, prodej a pronájem tiskáren, kopírek a další kancelářské techniky a v neposlední řadě se zabývá tiskem, kopírováním a skenováním. A co se týče tisku a vazby diplomových prací, stovky spokojených zákazníků nedají na pražské copycentrum dopustit.

Proč si nechat tisknou práci právě u TOMADOS?

Důvodů, proč se při tisku maturitních, absolventských, bakalářských, seminárních, dizertačních a dalších prací spolehnout na společnost TOMADOS, je hned celá řada. Jmenovat můžeme nejen rychlost, kvalitu a velmi příznivou cenu černobílého a barevného tisku, ale také expresní vazbu, která je hotová do 2 hodin, reprezentativní desky a výběr z 5 druhů vazeb, a sice kroužkové, drátěné, thermo, knižní Unibind a knižní vazby s potiskem.

Tisk a vazba bakalářské nebo diplomové práce? Vsaďte na TOMADOS

TIP: Knižní vazba Unibind UniCover Hard
Široká barevná škála pevných knižních desek, varianty s okénkem i možnost dotisku loga, textu nebo celé desky ve vaší grafice. To jsou přednosti knižní vazby Unibind, u níž je možná vazba od 1 až do 340 listů.

Osobní odběr i zaslání na dobírku

Jistě vás potěší, že si přímo na webových stránkách společnosti můžete snadno vypočítat cenu za vazbu a práci si buď zdarma osobně vyzvednout na pražské pobočce, nebo si ji nechat zaslat na dobírku. Samozřejmostí je možnost platby v hotovosti i platební kartou a vypálení práce na CD.

Knižní vazba Unibind UniCover Hard

Hledáte spolehlivou firmu na tisk a vazbu vaší práce? Už nehledejte, našli jste ji ve společnosti TOMADOS.

Přečtěte si také: Diplomová práce snadno a bez nesnází? Postupujte podle ověřeného plánu

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist