Městský styl pro pány se vším všudy. Oblékejte se jako gentleman!

Pro pány už móda dávno není tabu. Je naopak něčím naprosto přirozeným. Každý se chce líbit, nejen zaujmout opačné pohlaví, ale minimálně se díky tomu cítit dobře. K tomu nám rozhodně pomůže stylově oblečení. Samotný outfit a jeho vyznění je otázka konkrétního vkusu, ale ke každému oblečení patří řada nepostradatelných doplňků.

Stylové doplňky

Mezi jedny z nejvýraznější doplňků lze zařadit bezpochyby ochrana proti ostrým slunečním paprskům. V současné době není problém si vybrat trendové pánské sluneční brýle, které zakoupíte v mnoha designech. Můžete vsadit na sportovní vzhled, pánskou klasiku, kterou jsou třeba nestárnoucí pilotky, nebo na extravagantní kousky jdoucí s posledními módními trendy.

Když někam vyrazíte, je také důležité mít kam uložit své věci. Existuje celá řada možností, jak to provést. Pánové mají na výběr z velkého množství módních tašek, se kterými rozhodně nešlápnou vedle. Patří mezi ně zejména:
 
  • Tašky přes rameno
  • Batohy

Dlouholetou stálicí jsou právě tašky přes rameno. Klasický messenger je jednou z nejoblíbenějších variant. Může sloužit k uložení dokumentů nebo třeba notebooku. Je na vás, jaká taška přes rameno pánská vás osloví. Můžete zvolit větší modely, případně něco menšího, co vás nezatíží a poslouží k uložení základních nezbytností.

Ve městě to lze dnes stylově také s batohem. Nevezmete si s sebou samozřejmě nějakou krosnu, ale pěkný stylový panský batoh. Ten se tak může stát prvotřídním módním doplňkem, ale rozhodně byste neměli zapomínat také na jeho praktičnost.

Pánský šperk číslo jedna

Doplňky ale mohou být samozřejmě také zároveň šperky. Jediným šperkem, který nosí pravý gentleman, jsou rozhodně hodinky. Nyní už není žádný přešlap pořídit si čistě módní model. Třeba takové hodinky Emporio Armani, které skvěle doladíte k různým outfitům. Určitě je fajn, mít v zásobě hodinek více, abyste svůj výsledný look vždy vypilovali k dokonalosti.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist