Chcete na dovolenou vyrazit se slevou?

Peníze hýbou světem, a proto se občas vyplatí nemalou částku pošetřit a využít ji jiným, odlišným způsobem. Nyní se nacházíme v době letních dovolených, kdy má většina lidí dovolenou již vybranou, ovšem někteří na ni stále čekají. Pravděpodobně stále očekávají last minute nabídky, které bývají v některých ohledech velice výhodné. Ušetřit se však dá i jinak.

Dovolená se slevou

Proč se vyplatí slevové kupony?

Slevové kupony jsou skvělým způsobem, jak ušetřit nemalé částky právě na letních dovolených. K dispozici jsou velice zajímavé nabídky, a to především v cestovní kanceláři FiroTour.cz. Kupony a slevy z této kanceláře jsou velmi atraktivní, neboť můžete dostáhnout až na slevu 13 %. Asi si budete říkat, že se nejedná o nikterak vysoké číslo, avšak při nákupu zájezdu do Paříže, Londýna či Benátek se vyplatí ušetřit každou korunu.

Jak ušetřit na letence k moři?

vhodným slevovým kuponem dokážete ušetřit i na letence na vaši vysněnou dovolenu. Nejvýhodnější kombinací leteckých společností tak získáte přijatelnou cenu i za poměrně dlouhou cestu. Platnost tohoto kuponu je neomezená, takže při výběru dovolené nemusíte spěchat. Další skvělá nabídka obsahuje slevu 10 % na ubytování při rezervaci přes známý portál. Nejen, že si vyberete nejlepší hotel splňující vaše představy, ale zároveň ušetříte.

Se slevou na výlet

Na dalekou cestu se však nemusíte vydat pouze letadlem, můžete použít také dálkový autobus. Uplatnit pochopitelně můžete i slevové kupony, díky kterým získáte slevu až 125 Kč. Při prvním pohledu se tato částka nezdá být příliš atraktivní, ale při bližším pohledu na jízdné takovým autobusem změníte názor. Slevu získáte také při cestování ve skupinách. Tyto druhy slevových kuponů nejsou nijak časově omezené, a tudíž nemusíte při výběru cesty spěchat.
Jestliže jste si ještě nekoupili letní dovolenou, rozhodně při jejím nákupu využijte slevových kupónů. Ušetříte tak překvapivě velké částky.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist