Kočárky pro děti – tipy a rady před nákupem

Spokojená maminka s kočárkemDětský kočárek je jednou z nejdůležitějších položek, na kterou musí nastávající rodiče pamatovat. Pojďme se tedy na svět dětských kočárku podívat blíže a řekněme si o nich něco více.

Dětské kočárky dnes aneb kvalita i kvantita

Mezi dětskými kočárky existuje jasně daná posloupnost. Po narození je samozřejmě vhodná varianta s hlubokou korbičkou. Dokáže-li ovšem dítě již s oporou sedět, což se stane zhruba v šestém měsíci života, přicházejí na řadu sportovní kočárky. Kolem třináctého měsíce umí již většina dětí chodit a v tuto chvíli „vstupují na scénu“ tzv. golfky neboli golfové kočárky.

Náš tip: prohlédněte si aktuálně nabízené dětské kočárky. Zjistíte, že jich dnes existuje skutečně velké množství.

Šátky a nosítka na děti – buďte dětem skutečně nablízku

Maminka s miminkem v šátkuKočárky jsou sice vhodné na cesty, nicméně minimálně doma byste měla spíše používat nosítka a šátky na nošení dětí. Svého potomka tak budete mít neustále při sobě, což sama jistě oceníte, ale důležité to je zejména pro dítě. Cítí totiž teplo, tlukot srdce a vůni rodiče, což mu dodává pocit bezpečí a navíc vytváří pevné citové pouto.

Náš tip: chcete mít svého potomka stále u sebe? V tom případě Vás potěší, že je nabídka nosítek na děti rovněž poměrně pestrá.

Kočárky pro dvojčata jsou neustále potřebnější

Možná se to nezdá, ale počet dvojčat a vícerčat v populaci roste. V případě skutečně většího počtu dětí najednou sice může nastat problém, ale věříme, že právě dvojčata jsou pro všechny rodiče radostí. A pamatují na ně také výrobci kočárků. V dnešní době tak seženete i kvalitní kočárky pro dvojčata v mnoha variantách.

Tip na závěr: sháníte-li aktuálně dětský kočárek, případně nosítka a šátky na nošení dětí, navštivte internetový obchod Pinkorblue.cz.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist