Jaké jsou nejžádanější ženy? Ty elegantní, ale i vzdělané

Stříbrný prsten se zirkonyChcete zapůsobit u mužů? Na to je hned několik receptů. Zaujmout je můžete nejenom svým vzhledem, ale také svým oblečením, doplňky, či inteligencí. I té si mnoho mužů na ženách skutečně cení. Začneme-li ale vaším outfitem, tak k samotnému oblečení se logicky hodí i doplňky. Mezi ty mohou patřit nejenom různé brože, ale třeba i hodinky. A právě dnes jsou hodinky pro každou dámu cestou, jak nejenom díky ukazateli času onu důležitou schůzku nezmeškat, ale jak zajímavým způsobem doplnit onu zmíněnou volbu oblečení. Již dávno totiž neplatí, že hodinky jsou ryze mužskou záležitostí. S příchodem módních značek toto odvětví totiž zažilo velký boom.

Jak zaujmout inteligencí? Třeba díky cizímu jazyku

Říká se, že bez vzdělání jsme v dnešní době zcela ztraceni. A o cizích jazycích to platí dvojnásob. Ty totiž můžeme využít nejenom v našem zaměstnání, ale třeba také na dovolené, nebo při konverzaci se zahraničními přáteli. A pokud váš partner nějaké má, určitě je dobré svou znalost vypilovat k dokonalosti. A tak neváhejte a přihlaste se na kurzy angličtiny v Praze, a zdokonalte tak svůj základ, nebo začnete úplně od nuly. Díky zkušeným lektorům si můžete být jista, že tento vyhledávaný světový jazyk velmi brzy zcela ovládnete.

Šperkem rozhodně chybu neuděláte

A čím dalším lze zaujmout? Samozřejmě dokonalým šperkem. Zde platí několik důležitých pravidel, a to hlavně takové, že byste měla působit hlavně elegantně. Tedy se šperky to rozhodně nepřehánějte, a raději volte decentní stříbrné šperky. Ty jsou skvělou možností, jak v případě náušnic lehce podtrhnete svou krásu, nebo v případě řetízku skvěle ozvláštníte oblast vašeho dekoltu. A jaké varianty kromě stříbra dnešní šperkařský trh nabídne?

  • Žluté zlato
  • Bílé zlato
  • Chirurgickou ocel
  • Šperky s brilianty a diamanty
  • Šperky s krystaly Swarowski


Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist